Στο στόχαστρο της Τσέλσι βρίσκεται ο επιθετικός της Ντόρτμουντ, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ σε ένα deal που το κόστος ίσως φτάσει και τα 170 εκατομμύρια λίρες! Η Ντόρτμουντ έχει δηλώσει ότι δεν επιθυμεί να πουλήσει τον Νορβηγό κατά τη φετινή μεταγραφική περίοδο αλλά ο φιλόδοξος Χάαλαντ φαίνεται έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Η Τσέλσι έχει παίκτες που θα μπορούσαν να προσφερθούν σε διαπραγματεύσεις, συμπεριλαμβανομένου του Τάμι Εϊμπραχαμ που κοστολογείται με 40 εκ. λίρες και το όνομά του ακούγεται έντονα στις αρχικές συνομιλίες μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο προπονητής των «μπλε», Τόμας Τούχελ έχει καταστήσει σαφές τόσο στην διευθύντρια της Τσέλσι, Μαρίνα Γκρανόβσκαϊα όσο και στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρομάν Αμπράμοβιτς, ότι η απόκτηση ενός επιθετικού παγκόσμιας κλάσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη εάν η ομάδα επιθυμεί να κοντράρει την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Μάντσεστερ Σίτι.

Αρκετοί παίκτες εξετάζονται από τους πρωταθλητές Ευρώπης αλλά το προφίλ και η ηλικία του Χάαλαντ τον ωθούν στην κορυφή της λίστας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νορβηγός, που σημείωσε 40 τέρματα πέρυσι, αναμένεται να ζητήσει μισθό της τάξης των 300.000 λιρών την εβδομάδα.

Πάντως το εφετινό καλοκαίρι αναμένεται «καυτό» για την Τσέλσι, καθώς ο Τόμας Τούχελ θα ήθελε περισσότερες επιλογές και στο κέντρο της άμυνας, στα χαφ αλλά και στη θέση του δεξιού μπακ χαφ.