Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης βρέθηκε δίπλα στη Μαρία Σάκκαρη στις κερκίδες του Roland Garros. Σε κάθε της πόντο, σε κάθε της θρίαμβο ο γιος του πρωθυπουργού πανηγύριζε και εκείνη γνώριζε ότι ήταν εκεί. Χαιρόταν με την επιτυχία της, τη χειροκροτούσε και η Μαρία Σάκκαρη έδινε τον καλύτερό της εαυτό στο κορτ. Οι δυο τους μετά τους αγώνες της Ελληνίδας τενίστριας ξέκλεψαν λίγο χρόνο και απόλαυσαν το Παρίσι, κατά πολλούς, την πόλη του έρωτα, ανεβάζοντας και φωτογραφίες στα κοινωνικά τους δίκτυα, επισφραγίζοντας ουσιαστικά τα δημοσιεύματα που θέλουν τους δυο τους να είναι ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ανέβασε μια φωτογραφία που η Μαρία Σάκκαρη τον κρατά αγκαλιά με τους δυο τους να ποζάρουν και να χαμογελούν, γεμάτοι ευτυχία. Κανείς δεν ξέρει αν η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι από κάποιο γυμναστήριο στο Παρίσι ή χώρο άθλησης στην Αθήνα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι δυο τους ζουν στιγμές ευτυχίας και δεν το κρύβουν.

Από την άλλη, η Μαρία Σάκκαρη έκανε στόρι στο Instagram από το Παρίσι, όπου ποζάρει με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μπροστά από τον Σηκουάνα.
Οι δυο τους γνωρίστηκαν από κοινές παρέες και σύντομα από πολύ καλοί φίλοι αποφάσισαν να γίνουν ζευγάρι με τη σχέση τους να μετρά περίπου πέντε μήνες. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης έκαναν κάποιες κοινές εμφανίσεις στη Φιλοθέη αλλά τώρα κάνουν και κοινές αναρτήσεις στα social media.