«Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Με πίστη και αισιοδοξία» ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στους μαθητές που δίνουν “τη μάχη της μόρφωσης” συμμετέχοντας στις πανελλαδικές εξετάσεις.

«Ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα, οι νέοι μας ξεκινούν, σήμερα, να γράφουν μία καινούργια σελίδα στη ζωή τους» τονίζει ο πρωθυπουργός και προσθέτει: «οι φετινές Πανελλήνιες οργανώθηκαν ώστε να απαντούν στα προβλήματα που προκάλεσε η πανδημία. Αλλά και να υπηρετούν καλύτερα τον χαρακτήρα τους. Ο ρόλος τους, ωστόσο, παραμένει o ίδιος: αποτελούν τη γέφυρα προς το πανεπιστήμιο. Όχι, όμως, και τη μόνη γέφυρα προς την πρόοδο».

Ο κ. Μητσοτάκης εύχεται «καλή δύναμη στα κορίτσια και στα αγόρια που, από το πρωί, δίνουν τη μάχη της μόρφωσης» και επισημαίνει: «Ας μη ξεχνούν, όμως, ότι τέτοιες μάχες έχει πολλές και διαφορετικές ο πόλεμος της ζωής. Και ότι είναι στο χέρι τους να τον κερδίσουν, νικώντας όχι μόνο σε αυτές, αλλά και στις πολλές εξετάσεις που θα ακολουθήσουν. Αρκεί να κρατούν πάντα ζωντανή τη φλόγα της μάθησης και της διεκδίκησης ενός πιο όμορφου αύριο».

«Καλή επιτυχία σε όλες και όλους. Με πίστη και αισιοδοξία» καταλήγει στο μήνυμά του ο πρωθυπουργός.

Δείτε την ανάρτηση