Θέμα… ωρών φαίνεται πως είναι πλέον το θέμα της μεταγραφής του Γιάννη Κώτσιρα από τον Αστέρα Τρίπολης στον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει την πρώτη καλοκαιρινή κίνηση του “τριφυλλιού” με το “deal” να “κλειδώνει” πιθανότατα εντός της σημερινής ημέρας (Τετάρτη, 16/06).

Ο 28χρονος διεθνής μπακ της αρκαδικής ομάδας είναι εντέλει o παίκτης που θα ενισχύσει το δεξιό άκρο της “πράσινης” άμυνας, καθώς η διοίκηση του Παναθηναϊκού κινήθηκε  αθόρυβα τα τελευταία 24ωρα κι έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Αστέρα Τρίπολης για την αγορά του.

Για την απόκτηση του Κώτσιρα “άναψε” το “πράσινο φως” πριν από λίγες ημέρες και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, καθώς έκρινε ότι καλύπτεται απ’ τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, ενώ παράλληλα θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ελληνικό “στοιχείο” στο ρόστερ του Παναθηναϊκου.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται πια στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, για ένα ποσό που δεν θα υπερβαίνει τις 250.000 ευρώ, ενώ στην όλη διαδικασία της διαπραγμάτευσης, είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί ως αντάλλαγμα κι ένας απ’ τους “μικρούς” της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού.

Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εκτός της Τετάρτης (16/06), με τον Κώτσιρα να περιμένει την τελική ειδοποίηση για να έρθει στην Αθήνα, να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, με αποδοχές που θα φτάνουν λίγο πάνω απ’ τις 150.000 ευρώ το χρόνο.