Ο Ζεορζίνιο Βαϊνάλντουμ είχε επικοινωνήσει για πρώτη φορά με την Ίντερ τον περασμένο Ιανουάριο, επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του, αλλά οι συνομιλίες κατέρρευσαν λόγω «οικονομικών δυσκολιών».

Ο εκπρόσωπός του, Χάμφρι Νάιμαν αποκάλυψε πως κινήθηκαν τα πράγματα τους τελευταίους μήνες. Ο Ολλανδός μέσος έφυγε από τη Λίβερπουλ ως ελεύθερος και φάνηκε έτοιμος να υπογράψει τη Μπαρτσελόνα, αλλά η Παρί Σεν Ζερμέν του πρότεινε καλύτερο μισθό και άλλαξε απόφαση την τελευταία στιγμή.

«Τον Ιανουάριο, η Ίντερ έδειξε ενδιαφέρον και επίσης ο Πιέρο Αουζίλιο έκανε μια προσφορά για τον “Τζίνι”, αλλά λίγο μετά από αυτό ξεκίνησαν μερικά προβλήματα, ο Στίβεν Ζανγκ είχε κάποιες δυσκολίες να βγάλει τα χρήματα από την Κίνα, οπότε η Ίντερ σε κάποιο σημείο δεν μπόρεσε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις αυτού που ήθελε να κάνει», δήλωσε ο Νάιμαν.

«Η Ίντερ ήταν η πρώτη, ακολούθησε η Γιουβέντους που έδειξε ενδιαφέρον κι επίσης την ίδια περίοδο με πλησίασε ο Λεονάρντο από την Παρί Σεν Ζερμέν».

Τότε, ο ποδοσφαιριστής φαινόταν πως επρόκειτο να (ξανα)συνεργαστεί με τον Ολλανδό τεχνικό της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν.

«Είχαμε κάποιες συνομιλίες με την Μπαρτσελόνα, αρχικά όλα φαίνονταν πολύ καλά, αλλά εν τω μεταξύ η Παρί συνέχιζε επίσης να δείχνει ότι το ενδιαφέρον ήταν αρκετά σοβαρό», συνέχισε ο μάνατζερ.

«Και με τις δύο προσφορές στο τραπέζι, φυσικά σε κάποιο σημείο πρέπει να κάνουμε μια επιλογή. Και οι δύο ομάδες είναι φανταστικές επιλογές, αλλά στο τέλος η επιλέχθηκε η Παρί και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία».