Ο  γνωστός φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης ανέλυσε για λογαριασμό του MEGA τις εκφράσεις του προσώπου του 33χρονου πιλότου κατά τη διάρκεια των 37 ημερών που προσπαθούσε να αποκρύψει το έγκλημα, αλλά και μετά την ομολογία του κατά τη μεταφορά του στα δικαστήρια. Σχολιάστηκε ιδιαίτερα ότι το βλέμμα του ήταν ψυχρό, σχεδόν απαθές. Να δούμε πως εξηγείται αυτή η εικόνα, αλλά και άλλες που τράβηξαν τα βλέμματα και προκάλεσαν ερωτηματικά
«Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα άτομο το οποίο δεν ανοίγεται, κρατάει ένα κομμάτι κλειστό στον εαυτό του».

Εμφανίστηκε συντετριμμένος μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες…Έκρυβε όμως το πρόσωπό του με τα χέρια του

«Έβλεπες ότι αυτά που λέει σε σχέση με τις εκφράσεις που παίρνει δεν είναι και πολύ συμβατά».

Το καλό παιδί. Ο πιλότος που ερωτεύτηκε και διεκδίκησε την αγαπημένη του. Που προσπάθησε να την σώσει από τους στυγνούς δολοφόνους… αλλά δεν τα καταφέρει. Κέρδισε τη κοινή γνώμη που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, μεχρι την ανατροπή.

«Όταν δεν υπάρχει συμβατότητα μεταξύ της περίστασης που περιγράφει το άτομο και των εκφράσεων, δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά».

Ο φυσιογνωμιστής Εβαν Γεωργουλάκης, αναλύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του 32χρονου πιλότου αλλά και τις μικροεκφράσεις… πριν αποκαλυφθεί η αλήθεια… και μετά.

«Ξεκινάμε από τα μάτια. Παρατηρήσαμε ότι όποτε απαντούσε σε μια ερώτηση, χαμήλωνε αμέσως το βλέμμα. Είδαμε ότι είχε μια σαφή ασυμμετρία, στην έκφραση του στόματος. Το δεξί κομμάτι ήταν ευθεία και το αριστερό σαν να χαμογελούσε. Αυτή η ασυμμετρία είναι χαρακτηριστική σε άτομα που άλλα αισθάνονται εσωτερικά και άλλα λένε προς τα έξω. Το μέτωπό του, η ανώτερη ζώνη είναι ανεπτυγμένη δείχνοντας φαντασία, κι αυτό ίσως εξηγεί πως σκέφτηκε την σκηνοθεσία. Η μύτη είναι έντονη και κατακλινής αυτό είναι μια ένδειξη ελέγχου των καταστάσεων και έντονων παθών».

Πηγή:MEGA tv