Το Θερινό ηλιοστάσιο θα φέρει, αισιοδοξία και ευκαιρίες.

Από την Δευτέρα 21 Ιουνίου, μπαίνουμε επίσημα στο Καλοκαίρι, με το Θερινό ηλιοστάσιο. Η μεγαλύτερη μέρα της χρονιάς, με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου, θα φέρνει ουσιαστικά  την καλοκαιρινή διάθεση. Μέχρι τώρα ο Ιούνιος ήταν πολύ απαιτητικός μήνας, λόγο των πρώτων εκλείψεων της χρονιάς, τον ανάδρομο Ερμή και την σύγκρουσιακή πλανητική όψη, Κρόνου – Ουρανού. Αυτή την εβδομάδα θα νιώσουμε περισσότερο αισιόδοξοι, θα υπάρξει μεγαλύτερη κατανόηση, ενώ θα στρέψουμε την προσοχή μας, σε επαγγελματικές ευκαιρίες.

ΚΡΙΟΣ

Οι προσωπικές σας επιλογές θα σας απασχολήσουν περισσότερο, βάζοντας σε προτεραιότητα και τις δικές σας επιθυμίες. Θα νιώσετε επίσης την ανάγκη μιας στέγης, ενός απόλυτα δικού σας χώρου, όπου θα έχει το προσωπικό σας στίγμα. Προσοχή βέβαια θα πρέπει να δώσετε στα οικονομικά σας, όπου αυτή την περίοδο θα συνεχίσουν να υπόκεινται σε απώλειες.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η περίοδος αυτή είναι αρκετά πιεστική, αλλά η Πανσέληνος στις 21 Ιουνίου, στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας δώσει αρκετές ευκαιρίες πάνω σε πνευματικές εργασίες και επαφές με μακρινούς τόπους. Ίσως να πρέπει να ρίξετε τους τόνους σε οικογενειακά θέματα και να απαλλαχτείτε από τοξικές καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που έχετε γενηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες, τόσο επαγγελματικές, όσο και οικονομικές. Η επικοινωνία σας, θα αρχίσει σταδιακά να αποκαθίσταται, μέχρι στις 7 Ιουλίου, όπου θα έχουν διορθωθεί τα κακώς κείμενα μιας κατάστασης. Αυτή η περίοδος θα είναι γεμάτη από φλερτ και μικρές αποδράσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από τις 21 Ιουνίου ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σας, όπου νιώθετε την ενέργεια του Ήλιου στο δικό σας ζώδιο, να σας γεμίζει ευχάριστα συναισθήματα και καινούρια ξεκινήματα. Η θετική ενέργεια από την όψη Ήλιου – Δία, ανοίγει νέους δρόμους και σας γεμίζει αισιοδοξία. Ενώ η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, κάνει τις σχέσεις σας, πιο ουσιαστικές.

ΛΕΩΝ

Για σας του πρώτου δεκαημέρου, οι μέρες αυτές θα σας γεμίσουν χαρά, όπου θα νιώσετε την πληρότητα μέσα τις σχέσεις σας. Βέβαια εσείς που ανήκετε στο δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο, να περιμένετε επαγγελματικές ανατροπές, αλλά και πίεση από τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Γενικότερα  οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απασχολήσουν έντονα και σε βάθος χρόνου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις στις 24 Ιουνίου, δημιουργεί μία πολύ θετική γωνία με το δικό σας ζώδιο, χαράζοντας κυρίως για σας του πρώτου δεκαημέρου, μία θετικότατη περίοδο. Τα επαγγελματικά θέματα, θα έχουν μία ανοδική πορεία και γενικότερα η καθημερινότητα σας θα γίνει πιο βατή. Για σας του τρίτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, που σίγουρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας, αλλά και με την συναισθηματική σας ζωή. Θα χαρακτηρίσω βέβαια αυτή την εβδομάδα, νευρική, με πολλές ψυχολογικές μεταπτώσεις, χωρίς να υπάρχει κάτι πολύ σημαντικό που θα σας βγάλει από το καθημερινό σας πρόγραμμα. Καλό είναι βέβαια  εσείς που έχετε γεννηθεί 6, 7, 8 Οκτωβρίου, να μην ξεφύγετε σε οικονομικές ατασθαλίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, η Πανσέληνος στις 24/6, σημαίνει για σας ευκαιρίες και δραστηριότητες που σας δίνουν χαρά. Η πίεση που θα νιώσετε εσείς του δευτέρου δεκαημέρου, προέρχεται σαφέστατα από τους άλλους και κυρίως από άτομα πολύ σημαντικά για σας. Τα οικονομικά σας, σταδιακά φτιάχνουν και οι υποχρεώσεις σας τακτοποιούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε πολύ καλύτερα αυτή την εβδομάδα, εφόσον οι πλανητικές θέσεις σας δημιουργούν θετικότερες δονήσεις. Η Πανσέληνος στις 24 Ιουνίου, στο δεύτερο ηλιακό σας σπίτι, είναι αρκετά θετική για τα οικονομικά σας, ενώ από τις 22 Ιουνίου, η ορθή πορεία του Ερμή, επαναφέρει την επικοινωνία σε καλύτερες συνθήκες, αλλά ουσιαστικότερα και καλύτερα αποτελέσματα, από τις 7 Ιουλίου και μετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ σημαντική για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο πενθήμερο, όπου θα νιώσετε την ενέργεια την Πανσελήνου πολύ πιο έντονα. Έτσι στις 24 Ιουνίου έχετε μία θετική Σελήνη στο ζώδιο σας, που φροντίζει την επικοινωνία σας και τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η Αφροδίτη απέναντι από το τρίτο σας δεκαήμερο, δίνει μοιραίες σχέσεις και έντονα συναισθήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα αποδειχθεί αρκετά απαιτητική για σας. Ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, αποσυντονίζει τις ενέργειές σας και δημιουργεί εντάσεις με τα δικά σας πρόσωπα. Η Πανσέληνος επίσης στις 24 Ιουνίου, θα επηρεάσει την ψυχολογία σας, ενώ θα νιώσετε έντονη νοσταλγία, για καταστάσεις και πρόσωπα, που ανήκουν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Μία πολύ κοινωνική εβδομάδα θα αποδειχθεί αυτή για σας, με το πρώτο πενθήμερο του ζωδίου σας να είναι σε μία αρκετά θετική χρονική περίοδο. Επίσης ήρθε η στιγμή που θα αλλάξουν πολλά δεδομένα, ενώ θα νιώσετε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας, σε καινούργιες συνθήκες ζωής. Επίσης η προσωπική σας ζωή θα αρχίσει να γίνεται πιο ξεκάθαρη και ολοκληρωμένη.