Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο «αποθέωσε» τον Κρις Μίντλετον, μετά τη νίκη των Μπακς επί των Χοκς στην Ατλάντα με 113-102. Οι 38 πόντοι του Μίντλετον (20 στην 4η περίοδο) «ανάγκασαν» τον «Giannis» να τον αποκαλέσει «σπουδαίο», ενώ στη συνέχεια δήλωσε πως τον «εμπιστεύεται μέχρι θανάτου» και πως «την ημέρα που θα αποσυρθεί από τα παρκέ, θα ζήσει την πιο δύσκολη ημέρα της καριέρας του».

Πιο συγκεκριμένα ο Αντετοκούνμπο δήλωσε τα εξής:

«Ο Κρις (σ.σ.Μίντλετον) είναι σπουδαίος παίκτης. Αυτό που είδα απόψε ήταν απίστευτο! Κουβάλησε την ομάδα, έκανε δύο λάθη και από εκεί και πέρα μας μας πήρε στους ώμους του. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να του δίνεις τη μπάλα, όπως η αποψινή. Του την δίνεις και απλά του κάνεις χώρο. Αυτό που είδα απόψε ήταν απίστευτο. Σε όλο αυτό το ταξίδι, σε αυτά τα οκτώ χρόνια, λειτουργούμε μαζί και ξέρω πόσο σκληρός τύπος είναι. Κάθε φορά που πατάει στο παρκέ, είναι πάντα εκεί. Είναι απίθανο αυτό το ταξίδι, από που ξεκινήσαμε, που βρισκόμαστε, το να τον βλέπεις να παίρνει αυτές τις αποφάσεις στα playoffs. Τον επιστεύομαι μέχρι θανάτου και του έχω πει πως την ημέρα που θα αποσυρθεί από τα παρκέ, θα ζήσω την πιο δύσκολη ημέρα της καριέρας μου».

Από την πλευρά του ο Μίντλετον είπε:

«Προσπαθώ να μένω στην στιγμή, δεν με ενδιαφέρει αν είμαι στα playoffs, στην κανονική περίοδο ή σε φιλικό προετοιμασίας. Είναι ωραίο να είσαι αυτός που παίρνει την μπάλα. Σε μερικά ματς είμαι εγώ, σε μερικά ο Γιάννης, σε μερικά ο Χόλιντεϊ. Όταν είναι η σειρά μου, απλά προσπαθώ να πάρω το καλύτερο δυνατό σουτ.

Αισθάνομαι υπερήφανος για εμένα, ό,τι κι αν γίνεται. Ημουν draft pick δεύτερου γύρου, το μόνο που ξέρω είναι πως δίνω ό,τι έχω εκεί έξω σε κάθε αγώνα. Κάθε κατοχή, κάθε αγώνας έχει σημασία και δεν μπορείς να κοιτάζεις προς τα πίσω. Δεν πρέπει ποτέ να έχουμε υπερβολικές αντιδράσεις. Ακόμη κι αν όταν χάνεις, πρέπει να κοιτάζεις τον επόμενο αγώνα. Είμαστε δύο νίκες από την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ. Από παιδί ονειρευόμουν να γίνω επαγγελματίας μπασκετμπολίστας, τώρα το ζω, παίζω σκληρά, ψάχνω τρόπους για να κερδίζω και απολαμβάνω κάθε στιγμή. Εμπιστεύομαι τη δουλειά μου και συνεχίζω να μαθαίνω».