Ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού φεύγει με ανάμεικτα συναισθήματα για όλους μας. Βιώνουμε εντάσεις και ανατροπές και όπως έχω ξαναπεί, συμβαίνουν γεγονότα που μας συγκλονίζουν και μας σοκάρουν, γιατί ξεσκεπάζεται μία αλήθεια που είναι έξω από το πλαίσιο της λογικής και καταρρίπτονται πολλά στερεότυπα. Χρειάζεται χρόνος για να ξεχειλίσουν οι αλήθειες, που φαίνονται υπερβολικά παράλογες, στο κοινό αίσθημα.  Προχωρώντας στις πρώτες μέρες του Ιουλίου, έχουμε ένα εκρηκτικό πλανητικό σχήμα [ταυ τετράγωνο] με Άρη, Κρόνο και Ουρανό, που αφορά και επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, [Ταύρο, Λέων, Σκορπιό και Υδροχόο], κάνοντας την περίοδο αυτή να λειτουργεί έκτος ορίων, όπως επίσης και με έντονα γεωφυσικά φαινόμενα.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε ότι η εμπιστοσύνη σας κλονίζεται και αυτό αφορά τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ το άγχος δεν θα είναι και ο καλύτερος σύμμαχος σας. Για σας του Β δεκαημέρου, οι προσωπικές επιλογές θέλουν προσοχή, ενώ θα προκύψει ένα οικονομικό θέμα. Εσείς του Γ δεκαημέρου, προσέξτε λίγο παραπάνω την υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ψυχολογικές μεταπτώσεις θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα, μία αρκετά έντονη καθημερινότητα που θέλει προσοχή και απομάκρυνση από κακές επιρροές. Βρίσκεστε στην ευαίσθητη ζωδιακή ομάδα, που εντείνονται τα επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα, ενώ δεν έχετε υπομονή να αντιμετωπίσετε τους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας του Α δεκαημέρου, θα υπάρξουν πολύ καλές προοπτικές σε καριέρα και συναισθηματικές υποθέσεις. Γενικότερα βρίσκεστε σε μία αρκετά καλύτερη περίοδο, μετά από τις δοκιμασίες του Μαΐου και Ιουνίου, αλλά θα πρέπει να μην γίνεστε απρόσεκτοι στις επαφές σας με τους άλλους, όπως επίσης, σε συζητήσεις και αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία περίοδος με αρκετά περίεργες συνθήκες, που πραγματικά δεν ξέρετε με ποιόν τρόπο να τις διαχειριστείτε. Έχετε μία ανασφάλεια σε οικονομικά θέματα, αλλά και σε συναισθηματικές υποθέσεις. Οι φιλίες αναπροσδιορίζονται και είστε αρκετά ανήσυχοι με την εξέλιξη μιας υπόθεσης, που τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά και όχι ξεκάθαρα.

ΛΕΩΝ

Εσείς που ανήκετε στο Α δεκαήμερο, γεύεστε μία αρκετά βατή περίοδο, που σίγουρα χρειάζεται και την δική σας προσπάθεια για να διατηρηθεί. Εσείς του Β δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ τις σχέσεις σας και τις συνεργασίες σας. Νιώθετε ότι έχετε φτάσει στα όρια σας και θέλετε να γκρεμίσετε τα πάντα και να ξεκινήσετε από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για το Α δεκαήμερο, υπάρχουν επαγγελματικές και συναισθηματικές υποθέσεις που προστατεύονται από το σύμπαν.  Ενώ για σας του Β και Γ δεκαημέρου, χρειάζεται σύνεση σε κάθε σας κίνηση, ενώ μπορεί να συναντήσετε προβλήματα επαγγελματικά αλλά και υγείας. Να προσέξετε αυτή την περίοδο, την κακή κρίση που έχετε για κάθε θέμα.

ΖΥΓΟΣ

Γενικότερα θα νιώσετε ότι κάποια πράγματα στην προσωπική σας ζωή, δεν είναι όπως θα θέλατε, όπως επίσης για σας που είστε γονείς, θα πάρετε μία απογοήτευση από τα παιδιά σας, χωρίς απαραίτητα να σας έχουν προκαλέσει εκείνα αυτό τον προβληματισμό. Προσοχή στον οικονομικό τομέα, που μάλλον έχει να κάνει με κακή διαχείριση από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας των πρώτων ημερών, τα πράγματα θα κυλήσουν με σχετική ηρεμία, κάτι που δεν θα υπάρξει στο Β δεκαήμερο, όπου οι δυσκολίες θα δέχονται η μία την άλλη. Εδώ θέλω να επισημάνω ότι η καλύτερη αντιμετώπιση αυτής της δύσκολης περιόδου, είναι η απομάκρυνση σας από το σημείο που υπάρχει το πρόβλημα. Κρατείστε απόσταση ασφαλείας και θα κερδίσετε την μετωπική σύγκρουση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλή η εβδομάδα αυτή, για να προγραμματίσετε επιτέλους τους Καλοκαιρινούς σας προορισμούς και να φροντίσετε να ξεκουραστείτε από μία πραγματικά δύσκολη Άνοιξη. Πολύ σύντομα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να επωφεληθείτε, χωρίς βέβαια να αφήσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, να εξαφανίσουν την συναισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το Α δεκαήμερο, θα είστε αρκετά προστατευμένοι από κάθε κατάσταση που μπορεί να παρουσιαστεί. Θα υπάρξει αναζωπύρωση των σχέσεων και καλές προοπτικές σε οικονομικά θέματα. Για σας που έχετε γεννηθεί το Β και Γ δεκαήμερο, θα πρέπει να προσέχετε τα οικονομικά σας και στην τάση να βλέπετε δυσκολίες παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, αυτή η εβδομάδα είναι αρκετά δύσκολη, κυρίως εσείς που έχετε γεννηθεί κατά το Β δεκαήμερο, όπου όλα θα έχουν μία έντονη αντιπαράθεση, φτάνοντας την υπομονή σας στα όριά της. Τα συναισθήματα σας πληγώνονται και η οικογένεια αδυνατεί να σας καταλάβει. Φροντίστε την υγεία σας και χαλαρώστε σε ήσυχα μέρη.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, σίγουρα θα είστε καλά και μάλιστα θα υπάρξουν και πολλές ευκαιρίες.  Για σας που έχετε γεννηθεί τα δύο επόμενα δεκαήμερα, θα πρέπει να δώσετε προσοχή στην ψυχολογία σας και να καταπολεμήσετε το άγχος, που σας δημιουργεί επιπρόσθετα προβλήματα στο χώρο της εργασίας σας.