Ο πατέρας της Καρολάιν, ο 78χρονος Ντέιβιντ, αποκάλυψε ότι η θλίψη του μετατράπηκε γρήγορα σε οργή όταν ανακάλυψε ότι η αστυνομία είχε πάρει τον Αναγνωστόπουλο από το μνημόσυνο της κόρης του για να του παρουσιάσει στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ήταν ο δολοφόνος, οδηγώντας τελικά στην ομολογία του.

«Αυτό που μετανιώνω, από τότε που το ανακάλυψα, ήταν πως δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ» είπε στην βρετανική εφημερίδα The Sun. «Θα του είχα τινάξει το γα@@@@ κεφάλι του και θα αναλάμβανα πρόθυμα τις συνέπειες».

Ο Ντέιβιντ είπε ότι αυτός και η σύζυγός του Σούζαν έμαθαν για το θάνατο της Καρολάιν στις 11 Μαΐου από γείτονες στο νησί της Αλοννήσου.

«Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να με άρπαξε από το στήθος και να μου ξερίζωσε την καρδιά . Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου».

Είπε επίσης μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα ότι πίστευε πως υπήρχε «κάποια βάση» στις φήμες στον ελληνικό Τύπο πως ο δολοφόνος συνδεόταν επίσης με κάποια παράνομη δραστηριότητα και πρόσθεσε πως η Καρολάιν είχε μια ισχυρή «αίσθηση σωστού και λάθους» και πως θα είχε απειλήσει να τον αφήσει εάν είχε ανακαλύψει πως εμπλεκόταν σε κάτι τέτοιο.