Τις πρώτες δηλώσεις του ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε ο Γιώργος Τζαβέλλας. Λίγες ώρες μετά την υπογραφή συμβολαίου, ο έμπειρος στόπερ αποκάλυψε ότι πριν από πολλά χρόνια είχε βρεθεί κοντά στη συμφωνία με την Ένωση, ευχαρίστησε όλους όσοι βοήθησαν να πραγματοποιηθεί αυτή η μεταγραφή και εξέφρασε την σιγουριά ότι η προσαρμογή του θα είναι εύκολη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι της ΑΕΚ στο Youtube:
«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα μία νέα πρόκληση και νομίζω ότι έχω πολλά πράγματα να κάνω εδώ. Σίγουρα θα είναι το καλύτερο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε, για μένα ο στόχος μου είναι να μπορώ να μιλάω στο γήπεδο. Νομίζω θα εγκλιματιστώ πολύ εύκολα εδώ, έχω πάρα πολλούς φίλους και νομίζω ότι πολύ σύντομα όλα θα πάνε καλά. Είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό, μία φανταστική εμπειρία και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε αυτή τη χρονιά, ώστε την επομένη να μπούμε σε αυτό το πανέμορφο γήπεδο.
Νομίζω ήταν το 2007 όταν προσπαθήσαμε να ξανασυνεργαστούμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους που ασχολήθηκαν, τον προπονητή που μου έδειξε από την αρχή τόσο πολύ ότι θα ήθελε να είμαι εδώ. Καταφέραμε μέσα σε 10 λεπτά να κάνουμε μία συμφωνία και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Μου έδειξε ότι η ομάδα με θέλει τόσο και εγώ ανταποκρίθηκα από την πλευρά μου και έκανα τα πάντα για να μπορέσω να βρίσκομαι εδώ».