Ο δεύτερος μήνας του Καλοκαιριού, έχει να μας δώσει περισσότερες ευκαιρίες, καλύτερες προοπτικές και σίγουρα θα νιώσουμε ότι πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε σειρά, τόσο στην ζωή μας, όσο και σε ένα γενικότερο κοινωνικό πλάνο. Ο μήνας θα ξεκινήσει με την δύσκολη πλανητική όψη, [ταυ τετράγωνο], που θα αποτελείται από τις δυσαρμονικές ενέργειες μεταξύ των πλανητών, Άρη, Κρόνου, Ουρανού, βάζοντας και πάλι την αίσθηση του κινδύνου, των ατυχημάτων και των σκληρών γεγονότων στην πρώτη γραμμή.

Βέβαια στην καλύτερη εκδοχή αυτής της χρονικής στιγμής, 1 – 2 – 3 – 4 Ιουλίου, παρουσιάζεται η έντονη επιθυμία να «σπάσουμε» κάθε επαφή με ένα άρρωστο παρελθόν, να τελειώσουμε καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν και να απομακρυνθούμε από τοξικές συμπεριφορές.

Γενικότερα το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, είναι μία προέκταση των δυσκολιών, που μας έδωσαν οι δύο τελευταίοι μήνες, Μάιος και Ιούνιος 2021.

Από τις 10 Ιουλίου, αρχίζει μία διαφορετική πλανητική ενέργεια, να βελτιώνει τις οποιεσδήποτε συνθήκες, ενώ η επικοινωνία θα γλυκαίνει και θα αρχίσουν σταδιακά να σβήνουν οι παράτολμες και επικίνδυνες καταστάσεις.

Επίσης θα υπάρξει μία άνθηση στον καλλιτεχνικό χώρο, όπως επίσης ευκολία στο να βλέπουμε με ευαισθησία και αγάπη τα προβλήματα των άλλων. Στις 22 – 23 – 24  και 25 Ιουλίου, με κεντρική μέρα τις 24, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος του Ιούλη, είναι σημαντικές μέρες, που θα φέρουν πολλές συναισθηματικές και οικονομικές ευκαιρίες,  βάζοντας αισιοδοξία στα νέα μας εγχειρήματα.

ΚΡΙΟΣ

Ένας καλός μήνας θα αποδειχθεί για σας ο Ιούλιος, που περισσότερο χαρακτηρίζεται από συναισθηματικές ανακατατάξεις. Ίσως μάλιστα μετακινηθείτε λόγο καλοκαιρινών αποδράσεων, αλλά κάποιοι από εσάς θα αναζητήσετε μία νέα στέγη, που αφορά τα επαγγελματικά σας, αλλά και τον ιδιωτικό σας χώρο. Στο τέλος του μήνα, θα έχετε μία πιο ξεκάθαρη εικόνα στο τι ακριβώς θα κάνετε και με ποιόν τρόπο θα ενεργήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, ο μήνας αυτός είναι αρκετά βοηθητικός και γεμάτος ευκαιρίες. Βέβαια για σας του δευτέρου δεκαημέρου, θα έχετε ένα δύσκολο ξεκίνημα, μέχρι και τις 10 του μήνα. Το Καλοκαίρι θα αρχίσει να σας χαμογελά, το δεύτερο δεκαπενθήμερο και ιδίως από τις 22/7, όπου θα προχωρήσει η Αφροδίτη στο συμβατό με το δικό σας, ζώδιο της Παρθένου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, είστε από τους πλέον τυχερούς αυτής της περιόδου, με επαγγελματικές ευκαιρίες και καλές σχέσεις με την οικογένεια. Επίσης η Πανσέληνος στις 24 Ιουλίου, θα σας δώσει μία πολύ θετική ώθηση σε πνευματικές εργασίες, ταξίδια, αλλά και σε σπουδές. Για σας που έχετε γεννηθεί 11 – 16 Ιουνίου, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε πράγματα που θεωρείτε υπαρκτά, αλλά δεν έχουν γερές  βάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, αν και βρίσκεστε μέσα στα γενέθλια σας, έχετε πάντα ένα παράπονο, μία γκρίνια, μία απογοήτευση, για μικρά και ανούσια πράγματα. Είναι αλήθεια ότι για πάρα πολλά χρόνια έχετε ταλαιπωρηθεί και τώρα βρίσκεστε στα όρια σας. Γενικότερα έως τις 10/7, θα νιώθετε μία ψυχική κούραση και κάποιες οικονομικές υποθέσεις θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Ο υπόλοιπος μήνας, θα είναι αρκετά καλός και μάλιστα θα ανανεωθείτε μέσα από γνωριμίες, ταξίδια και επικοινωνία.

ΛΕΩΝ

Το ξεκίνημα αυτού του μήνα, σας απογοητεύει, κυρίως εσάς του Β δεκαημέρου, όπου η κακές πλανητικές επιρροές έως τις 10 Ιουλίου, πιέζει την καθημερινότητα σας, με εκρήξεις θυμού και αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Έξω από πιέσεις και ανατροπές είστε εσείς του πρώτου δεκαημέρου, που ατενίζετε το μέλλον σας με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Από τις 22/7, να περιμένετε οικονομικές και συναισθηματικές ευκαιρίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτόν τον μήνα γενικότερα θα ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας, κυρίως εσείς του Α και Β δεκαημέρου, με την διαφορά ότι οι γεννημένοι από 23/8, έως 3/9, θα απολαύσετε επιτυχίες και μόνο αυτές. Προσοχή στα θέματα υγείας και σε κακές σχέσεις, που θα δημιουργηθούν με πρόσωπα που δεν σας ταιριάζουν, ιδίως εσείς του Β και Γ δεκαημέρου. Για σας που ανήκετε τις 3 τελευταίες μέρες, θα ανανεωθείτε μέσα από την προσωπική σας ζωή.

ΖΥΓΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, θα υπάρξουν καλές προοπτικές, ενώ μετά τις 12/7, θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από καθυστερήσεις και αναβολές στο εργασιακό σας περιβάλλον. Για σας του Β και Γ δεκαημέρου, είναι περισσότερο περίπλοκα τα πράγματα, εφόσον κάποια θέματα την στιγμή που ολοκληρώνονται, θα σας σπρώχνουν να αντιμετωπίσετε τις άδικες συμπεριφορές των αγαπημένων σας προσώπων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί των πρώτων ημερών, δηλαδή από 24 έως 28 Οκτωβρίου, θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο, με ευχάριστα γεγονότα, αλλά και απαλλαγή των προβλημάτων που είχατε μέχρι χθες. Θα παρουσιαστούν πρόσωπα που θα έχουν έντονη συναισθηματική δραστηριότητα στην ζωή σας και σίγουρα θα απολαύσετε αυτό τον μήνα. Για σας του Β δεκαημέρου, τα πράγματα δεν φαίνονται να είναι εύκολα, αλλά εσείς του Γ δεκαημέρου, θα απολαύσετε μία καλοκαιρινή περίοδο, που σίγουρα θα σας δώσει το παραπάνω σε προσωπικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας τους Τοξότες των πρώτων ημερών, έχει ξεκινήσει μία πολύ ενδιαφέρουσα περίοδος με πολλές ευκαιρίες στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Γενικότερα ευνοήστε και σίγουρα οι επαγγελματικοί σας στόχοι, θα έχουν μία παραπάνω θέση στην καθημερινότητα σας. Μόνο εσείς του Γ δεκαημέρου, [από 11 έως 15 Δεκεμβρίου], θα έχετε ανατροπές και κακή κρίση σε συναισθηματικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας των πρώτων ημερών, ο Ιούλιος είναι ένας πάρα πολύ καλός μήνας, που θα σας δώσει πολλές ευκαιρίες, ταξίδια, πνευματικές επιτυχίες, αλλά και οικονομικές. Εσείς που έχετε γεννηθεί στο Β δεκαήμερο, θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί στα οικονομικά σας, ενώ για σας του Γ δεκαημέρου, [ κυρίως 13 έως 16 Ιανουαρίου], οι ευκαιρίες και οι αλλαγές θα σας κάνουν να αναγεννηθείτε επί της ουσίας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που γεννηθήκατε από 21 έως 25 Ιανουαρίου, όλα φαίνονται να αλλάζουν προς το καλύτερο. Η Πανσέληνος επίσης στις 24 Ιουλίου, θα σας βοηθήσει σημαντικά σε κάθε προσωπική σας επιλογή. Για σας που έχετε γεννηθεί από 31/1 έως 4/2, θα νιώσετε μία έντονη [σεισμογενή] ακολουθία, στους σημαντικότερους τομείς της ζωής σας. Ενώ εσείς του Γ δεκαημέρου, θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά, αλλά και τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας του Α πενθημέρου, θα έχετε μία πολύ καλή περίοδο, με όμορφες στιγμές που θα συμμετέχουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τα επόμενα δύο δεκαήμερα, θα έχετε κάποιες δυσκολίες, που εντοπίζονται πάνω σε ψυχολογικές μεταπτώσεις, αλλά και προβλήματα που τα κουβαλάτε από παλιά. Για σας που έχετε γεννηθεί [14 – 15 – 16  και 17 ] Μαρτίου, μην αφεθείτε σε καταστάσεις που δεν μπορείτε να κατανοήσετε, είτε είναι συναισθηματικές, είτε πρακτικές. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας, βάζοντας στην άκρη τα [πρέπει] των άλλων.