Ένα φιλικό ματς που ήταν ιδέα του Φατίχ Τερίμ για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί τινάχτηκε στον αέρα με ευθύνη των Τούρκων. Έφτασαν στην Ελλάδα με τσάρτερ, με τα έξοδα του οποίου είχε καλύψει ο Ολυμπιακός και αποφάσισαν να γυρίσουν πίσω!

Το θέμα για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ωστόσο είναι πολύ πιο σοβαρό, διότι αυτό το ματς θα ήταν η πρόβα τζενεράλε ενόψει του πρώτο αγώνα για τον β’ προκριματικό γύρο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε να δει την ενδεκάδα που σκοπεύει να παρατάξει σε μία εβδομάδα κόντρα σε Νέφτσι Μπακού ή Ντιναμό Τιφλίδας. Ήθελε πολύ επίσης οι ποδοσφαιριστές του να πατήσουν το “Γ. Καραϊσκάκης”.

Τι γίνεται τώραΔεν είναι καθόλου εύκολο εν μέσω προετοιμασίας να βρεθεί αντίπαλος για να παίξει φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός. Προσπάθειες γίνονται, διότι το ιδανικό θα είναι να δώσει ένα ματς η ομάδα του Πειραιά. Είναι πολύ δύσκολο και αν πράγματι δεν αποδώσουν καρπούς αυτές οι προσπάθειες τότε οι πρωταθλητές θα έχουν παίξει το τελευταίο τους φιλικό στις 3 Ιουλίου κόντρα στην Κραϊόβα, στο Σβατς. Δηλαδή θα πάει να παίξει το πρώτο επίσημο ματς έχοντας κενό 18 ημερών από το τελευταίο του φιλικό.

Επίσης η ζημιά για τον Μαρτίνς είναι ότι η ενδεκάδα που θα παίξει στον β’ προκριματικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε κανένα φιλικό παιχνίδι.