«Πόλεμος» δηλώσεων ξέσπασε μεταξύ της Ίντερ και της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τη λήξη του συμβολαίου μεταξύ των «νερατζούρι» και του Πορτογάλου μέσου Ζοάο Μάριο, ο οποίος, ως ελεύθερος, προσχώρησε στην Μπενφίκα.

Ο πορτογαλικός σύλλογος, με ανακοίνωσή του, κατηγόρησε την Ίντερ ότι δεν τήρησε μια ρήτρα που είχε εισαχθεί κατά την αγορά του παίκτη, η οποία, σύμφωνα με την Σπόρτινγκ, θα υποχρέωνε τους Λομβαρδούς να πληρώσουν 30 εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση μεταγραφής του σε άλλη πορτογαλική ομάδα.

«Αφού η Ίντερ απέρριψε την προσφορά μας για τον Ζοάο Μάριο, ο ιταλικός σύλλογος και ο παίκτης τερμάτισαν τη συνεργασία τους», εξήγησαν οι Πορτογάλοι.

«Πιστεύουμε ότι χρησιμοποιήθηκε ένα τέχνασμα για να μην τηρηθεί η συμφωνία. Θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας στα κατάλληλα μέρη, θεωρώντας τους παραβάτες υπεύθυνους για τη ζημία που προκλήθηκε και τη μη εκπλήρωση των αναλαμβανόμενων υποχρεώσεων».

Μια δήλωση, στην οποία η Ίντερ απάντησε επίσης… θυμωμένα. «Η Ιντερνατσιονάλε Μιλάνο έλαβε γνώση όσων ανέφερε η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στον Τύπο. Πρόκειται για δηλώσεις απαράδεκτες, πολύ σοβαρές και, πάνω απ΄ όλα, αβάσιμες. Ο σύλλογος θα προστατεύσει την εικόνα και τη φήμη του στα κατάλληλα μέρη», υπογράμμισαν οι Ιταλοί.