Το πρωί της Πέμπτης έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 18 χρόνια γάμου.

Δέσποινα Βανδή και Ντέμης Νικολαϊδης παντρεύτηκαν πριν από 18 χρόνια, ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Ωστόσο, απέφευγαν τις κοινές εμφανίσεις λόγω του άγριου κυνηγητού που είχαν δεχθεί στην αρχή της σχέσης τους και πολύ πιο σπάνια έδιναν μαζί συνεντεύξεις. Ωστόσο πριν από πέντε χρόνια είχαν μια κοινή συνύπαρξη στο ραδιόφωνο στην εκπομπή που έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης στο Sport Fm.

Ηταν το 2016 όταν η Δέσποινα Βανδή πρωταγωνιστούσε στο μιούζικαλ Mamma Mia στο θέατρο Παλλάς, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να της κάνει παράπονα στον αέρα της εκπομπής «Ντεμοτεχνείο» για την έλλειψη χρόνου της.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω…Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα» ακούγεται να λέει ο Ντέμης Νικολαΐδης με την Δέσποινα Βανδή να του απαντά αμήχανα «Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός ότι χάνομαι που λένε κάποιοι…».

Η είδηση του χωρισμού τους έγινε γνωστή χθες το πρωί μέσω ΔΤ που εστάλη από τον μάνατζερ της τραγουδίστριας. Ωστόσο, για το περιβάλλον του ζευγαριού ο χωρισμός τους εδώ και αρκετό καιρό ήταν ένα κοινό μυστικό και όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν δημοσιεύματα χθες, η καθυστέρηση της ανακοίνωσης έγινε προκειμένου να εξασφαλίσει το ζευγάρι ότι το όλο γεγονός δεν θα επηρεάσει τα δύο τους παιδιά.