Έκρηξη γεγονότων και ταραχώδης επικοινωνίες!

Φτάσαμε στην πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου και εδώ θα συναντήσουμε μία αλληλουχία δύσκολων πλανητικών επιρροών. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν από την περίοδο αυτή, είναι του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος) όπου βλέπουμε τις σταθερές μας αξίες να βάλλονται, να μετακινούνται, να αλλάζουν και εμείς να νιώθουμε ότι πρέπει να δώσουμε αγώνες για να φροντίσουμε την ασφάλεια και την σιγουριά που νιώθαμε έως τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτή η εβδομάδα σίγουρα είναι μία πρόκληση. Αν και οι μέρες αυτές δεν είναι εύκολες, εσείς θα βρείτε τον τρόπο να περάσετε όμορφα, να βάλετε στην άκρη τις στενάχωρες σκέψεις και να αναζητήσετε καταφύγιο στους θετικούς ανθρώπους της ζωής σας. Ένα οικονομικό θέμα, θέλει καλή διαχείριση προς το τέλος της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε και πάλι να αντιμετωπίσετε τις επαναλαμβανόμενες δυσκολίες με την εργασία σας, την οικογένεια, αλλά και το βάρος πολλών ευθυνών που έχετε αναλάβει. Αυτές τις μέρες επίσης, θα νιώσετε αποκομμένοι συναισθηματικά από το παρελθόν και θα επαναστατήσετε μέσα από καινούριες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους, αυτές οι μέρες θέλουν την προσοχή σας σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις, την οδήγηση, τα έγραφα και κάθε τι που αφορά τα μικρά ή μεγαλύτερα ταξίδια. Έτσι μην αφήσετε για την τελευταία στιγμή, οτιδήποτε σας καθηλώσει και σας χαλάσει τυχόν τις διακοπές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους οι μέρες αυτές είναι κατάλληλες για να περάσετε τις Καλοκαιρινές σας διακοπές, να συναντήσετε αγαπημένα σας πρόσωπα και να βρεθείτε σε νέους κύκλους γνωριμιών. Όσο για την Νέα Σελήνη στις 8/8, σας δημιουργεί την αίσθηση της ανασφάλειας και καλό είναι να αποφύγετε τα περιττά έξοδα.

ΛΕΩΝ

Οι μέρες αυτές θα καθορίσουν αρκετά θέματα, που πολλά από αυτά θα έχουν την σφραγίδα μιας νέας αρχής. Είναι κρίσιμη λοιπόν αυτή η περίοδος, γιατί την Κυριακή η Νέα Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, ταράζει τις καταστάσεις, τις επιλογές σας και σας ανοίγει νέους δρόμους, που θα πρέπει να προσέξετε, πριν τους ακολουθήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντική η εβδομάδα για σας, όπου η Αφροδίτη βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο και δημιουργεί με τον πλανήτη του απρόοπτου Ουρανό, μία ευκαιρία που αφορά την προσωπική σας ζωή, ή τα οικονομικά σας. Όσο για την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα, στις 8/8, σας παραπέμπει να αντιμετωπίσετε επικίνδυνες καταστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την εβδομάδα, θα έχετε αρκετά αντικρουόμενα θέματα να αντιμετωπίσετε, όπως τις σχέσεις σας και τον τρόπο που τις διαχειρίζεστε. Πολύ πιθανόν να σας φανερωθούν κάποιες λύσεις που αφορούν τα οικονομικά σας και κάποιες νέες πηγές εισοδημάτων να σας δώσουν λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, η εβδομάδα αυτή θέλει την προσοχή σας τεταμένη, εφόσον βρίσκεται μπροστά σας μία αρκετά δύσκολη Νέα Σελήνη, που σίγουρα δεν θα σας χαριστεί. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε τις επαγγελματικές, αλλά και τις προσωπικές σας επιλογές, που μάλλον τα κριτήρια σας δεν είναι δίκαια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, κρύβει αρκετούς κινδύνους που πρέπει να τους εντοπίσετε, για να μην πέσετε σε λάθη που θα σας στερήσουν τις επαγγελματικές σας βλέψεις. Η Νέα Σελήνη στις 8/8, μπορεί να κάνει καλές γωνίες στο δικό σας ζώδιο, αλλά δύστυχος εκπέμπει στο σύνολο της δυσκολίες, που δεν θα μπορέσετε να τις αποφύγετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολύ καλή περίοδος θα αποδειχθεί αυτή για εσάς, για διακοπές και για ξεκούραση.  Έχετε επίσης μία ανανεωτική τάση στην προσωπική σας ζωή, ενώ θα συμβούν αναπάντεχες γνωριμίες, που σκοπό έχουν να φροντίσουν την αυτοπεποίθηση σας. Να προσέξετε επίσης προς το τέλος της εβδομάδας, τα υπερβολικά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, δεν φαίνεται να είναι φιλική προς εσάς. Έχετε να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό περιβάλλον που σας έχει κουράσει αρκετά, όπως επίσης και οι πολύ σημαντικές σας σχέσεις. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί 3 – 4 Φεβρουαρίου, η περίοδος αυτή σας κτυπά το καμπανάκι του κινδύνου σε θέματα σχέσεων, αλλά και νομικών υποθέσεων.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτές τις μέρες, νιώθετε μία ψυχική εξάντληση, αλλά σίγουρα θα έρθουν πολύ καλύτερες περίοδοι για σας, που θα ξεχάσετε τις μικρο παραφωνίες αυτής της  εβδομάδας. Η Αφροδίτη και ο Άρης απέναντι από το δικό σας ζώδιο, ενεργοποιεί την προσωπική σας ζωή, αλλά αποφύγετε τώρα να πάρετε οριστικές αποφάσεις.