Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός σε όλη την Ελλάδα. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά αναμένεται να αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φθάσει στα ηπειρωτικά κατά τόπους τους 41 με 42 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες.

Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 21 έως 40 και κατά τόπους 41 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στο Ιόνιο.

Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και στο Ιόνιο έως 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: Στα ηπειρωτικά από 22 έως 41 και κατά τόπους 42 βαθμούς Κελσίου. Στα νησιά του Ιονίου από 25 έως 38 και κατά τόπους έως 40 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και στα ορεινά θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 22 έως 41 και κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αίθριος. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 25 έως 35 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
Καιρός: Αίθριος, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα βόρεια τις απογευματινές ώρες.

Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 25 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΤΤΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. ‘

Θερμοκρασία: Από 24 έως 38 και κατά τόπους 39 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Καιρός: Γενικά αίθριος. Ανεμοι: Ασθενείς και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 23 έως 37 βαθμούς Κελσίου.