Την ανάγκη να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, επισημαίνει στο μήνυμά του για τον Δεκαπενταύγουστο ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης. Την ίδια ώρα, τονίζει ότι, αυτές τις ημέρες που αποτελούν ευκαιρία συνάντησης με συγγενείς και φίλους, δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, αλλά να εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία.

 

Ακολουθεί το μήνυμα του Περιφερειάρχη:

 

«Η γιορτή αγάπης για την Παναγία ας μας βοηθήσει όλους και από τη θέση που βρισκόμαστε με τις πράξεις μας, χριστιανικά και πανανθρώπινα, να συμβάλλουμε στην επίλυση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Πατρίδα μας. Την ημέρα της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, η σκέψη μας βρίσκεται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Όλοι μας οφείλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις.

Την ίδια ώρα, αυτές τις ημέρες, που αποτελούν μια ευκαιρία να συναντηθούμε με συγγενής και φίλους,  δεν πρέπει να εφησυχάζουμε, αλλά να εφαρμόζουμε όλα τα μέτρα προφύλαξης από την πανδημία.  Επίση,ς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ανοσία μπορεί να ενισχυθεί μόνο αν συνεχιστούν με αμείωτη ένταση οι εμβολιασμοί. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να συμβάλλει στο πέρασμα στην εποχής της ευημερίας και της ανάπτυξης. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στην πρώτη γραμμή για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας. Χρόνια Πολλά σε όλους».