Αλλάζει άρδην ο καιρός από σήμερα.  Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Σάκη Αρναούτογλου, για την Παρασκευή και το Σάββατο περιμένουμε καταιγίδες, δυνατούς ανέμους και χαλάζι.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει πως στις 20 και 21 Αυγούστου αναμένονται στη Μακεδονία, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την Στερεά αλλά και στην Πελοπόννησο μπόρες και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Μάλιστα, ο Σάκης Αρναούτογλου επισημαίνει ότι ο άστατος καιρός και οι καταιγίδες ίσως να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλάζι.

Από την Κυριακή ο καιρός θα παρουσιάσει αισθητή βελτίωση, ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη Σάκη Αρναούτογλου:

«Η εξέλιξη του καιρού μέχρι και τις 28 Αυγούστου με μια μόνο ματιά!

Με δυο λόγια: Προσοχή!

Πολύ άστατος θα καταστεί ο καιρός την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο στην κεντρική και δυτική Μακεδονία, την ορεινή/ημιορεινή Ήπειρο, την δυτική- κεντρική και βόρεια Θεσσαλία, τη δυτική και βόρεια Στερεά αλλά και στα ορεινά/ημιορεινά τμήματα της Πελοποννήσου όπου κυρίως κατά τη διάρκεια των θερμών ωρών της ημέρας αλλά και μέχρι τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν περάσματα από μπόρες και καταιγίδες που δεν αποκλείεται να είναι και ισχυρές και να συνοδεύονται από έντονη ραγδαιότητα καθώς και από ισχυρό άνεμο ή και από χαλάζι!
Βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την ερχόμενη Κυριακή ενώ την επόμενη εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς κάποια ιδιαίτερα φαινόμενα ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει “συγκρατημένη”άνοδο μέχρι περίπου και τα τέλη της όπου κατά πάσα πιθανότητα θα επιστρέψει ο άστατος καιρός κυρίως στα δυτικά και βόρεια!

https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts

Με εκτίμηση
Σάκης Αρναούτογλου»