Λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η δίκη της υπόθεσης που συντάραξε το πανελλήνιο, η 34χρονη Ιωάννα, που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα, προχώρησε σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη.

Η 34χρονη, μιλώντας στο MEGA, είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχει συνεργός της γυναίκας που την καταδίκασε να υποφέρει για το υπόλοιπο της ζωής της, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και είναι ικανός για όλα.

«Έχουμε ξεκινήσει με τους δικηγόρους μου την προετοιμασία για τη δίκη. Τα συναισθήματά μου εναλλάσσονται μεταξύ θυμού, στρες και φόβου, καθώς υπάρχει ένας συνεργός που κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος, διότι αρνείται να τον κατονομάσει και που δεν ξέρουμε για τι είναι ικανός» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Η Ιωάννα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο τη γυναίκα που, όπως λέει, της κατέστρεψε τη ζωή.
«Οι επίμονες αναμνήσεις δυστυχώς επανέρχονται έντονα, ξέρω πως θα είναι μια δύσκολη συναισθηματικά περίοδος για εμένα, αλλά το σημαντικό αυτήν την στιγμή είναι να λάμψει η αλήθεια και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Αυτό για εμένα σημαίνει να καταδικαστεί η γυναίκα που κατέστρεψε τη ζωή μου και που προσπάθησε να με σκοτώσει», δήλωσε η Ιωάννα, η οποία ελπίζει στο μέγιστο της τιμωρίας της.

Επίθεση με βιτριόλι: «Η υπόθεση δεν έχει κλείσει, υπάρχει συνεργός»
«Υπάρχει συνεργός κι αυτό προκύπτει από το πού προμηθεύτηκε το καυστικό υγρό η κατηγορούμενη», αναφέρει ο δικηγόρος της Ιωάννας, κ. Απόστολος Λύτρας.

«Προφανώς ο άνθρωπος που την προμήθευσε, είναι πολύ εύκολο, από την στίμη που δεν είναι επαγγελματίας, να τη ρωτούσε για ποιον λόγο το θέλει. Οι πιθανότητες που υπάρχουν είναι ότι ο συνεργός γνώριζε τον λόγο που θα χρησιμοποιούνταν το βιτριόλι» τόνισε.

Όπως είπε ο συνήγορος της Ιωάννας, η κατηγορούμενη «είχε σίγουρα και βοήθεια για τις παρακολουθήσεις», με την υπόθεση να ερευνάται από τις αρμόδιες Αρχές.

«Η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Κάποια στιγμή θα φτάσουμε στα ίχνη του ανθρώπου που την προμήθευσε με τον καυστικό υγρό», κατέληξε ο κ. Λύτρας.