Σε γυναίκα μετρίου αναστήματος ανήκει ο σκελετός που βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία, όπως έδειξαν τα πρώτα στοιχεία ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα ρίξει φως στην υπόθεση-θρίλερ εξαφάνισης της 42χρονης Ρουμάνας, Μόνικας Γκιους.

Τα αποτελέσματα ταυτοποίησης του σκελετού περιμένουν οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες.

Ειδικότερα, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου Καλαμάτας, Γιάννης Δούζης, «ολοκληρώθηκε η αυτοψία στο χώρο που βρέθηκε ο σκελετός και η εκταφή του, ενώ όπως προέκυψε από τα πρώτα στοιχεία, ο σκελετός ανήκει σε γυναίκα μετρίου αναστήματος».

Όπως πρόσθεσε ο ιατροδικαστής, μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, «αύριο πρόκειται να γίνει η ιατροδικαστική εξέταση, ενώ όσον αφορά στην ταυτοποίηση του σκελετού, θα πραγματοποιηθούν εξετάσεις DNA, μέσω των ιστών που έχουν βρεθεί».

Να σημειωθεί ότι ο ανθρώπινος σκελετός εντοπίστηκε όταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε σημείο της αυλής και ειδοποίησαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει η εκσκαφή.