Η Νέα Σελήνη στις 7/9, επιβάλλεται στην ζωή μας, με νέα ξεκινήματα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς η Νέα Σελήνη στις 7/9, είναι μία πολύ θετική έκρηξη δημιουργίας και ενασχόλησης σας με τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Πολύ πιθανόν να ανακάμψετε από μία περίοδο που η ενέργεια σας ήταν πολύ υποτονική και δεν βρίσκατε εύκολα λύσεις στους προβληματισμούς σας. Νέες γνωριμίες και ξεκαθαρίσματα παλιών επιλογών σας, θα συμβούν αυτό το διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μία πολύ καλή περίοδος ανοίγεται για σας τους Ταύρους. Η Νέα Σελήνη στις 7/9, ευνοεί εσάς του Β δεκαημέρου, και πιο συγκεκριμένα τους γεννημένους, 4 – 5 – 6  Μαΐου, όπου η τύχη θα έρθει ξαφνικά και θα σας αλλάξει τις μέχρι τώρα πάγιες καταστάσεις. Η προσωπική σας ζωή αποκτά θετικότητα, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε πρόσωπα, που δεν είναι ξεκάθαρα και ειλικρινή απέναντι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους η Νέα Σελήνη αναδύει σκέψεις, καταστάσεις και συναισθήματα, που είχατε ξεχάσει. Η προσωπική σας ζωή ανανεώνεται και βρίσκετε λύσεις σε τυχόν προβλήματα που είχατε με το ταίρι σας. Η περίοδος αυτή σας κάνει πιο ενεργούς με την οικογένεια σας, αλλά και με τους επαγγελματικούς σας στόχους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου, ανανεώνει τις σκέψεις σας και σας φέρνει πιο κοντά με άτομα από το περιβάλλον σας. Οι σπουδαστές και όσοι ασχολείστε με πνευματικές εργασίες, θα κάνετε ένα νέο και πολλά υποσχόμενο βήμα, που αφορά την  εξέλιξή σας.  Για την προσωπική σας ζωή, θα πρέπει να εστιάσετε σε ότι είναι ξεκάθαρο και σας δίνει χαρά.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια θα είναι πολύ εποικοδομητική αυτή η περίοδος, ιδίως για τους επαγγελματικούς σας στόχους και τα οικονομικά σας. Θα μπορέσετε να βρείτε νέα δεδομένα, που θα καλύπτουν τις οικονομικές σας ανασφάλειες και ίσως να προχωρήσετε σε έναν συνεταιρισμό ή μία επαγγελματική προσπάθεια, με την φροντίδα και άλλων προσώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρωταγωνιστές αυτής της περιόδου είστε εσείς και θα πρέπει να κάνετε πλέον νέα βήματα σε τομείς που έχετε παραμελήσει. Ήρθε η στιγμή που θα στηρίξετε ή όχι τις επιλογές σας και τις ουσιαστικές σχέσεις της ζωής σας. Με την Νέα Σελήνη στις 7/9, στο δικό σας ζώδιο, θα υπάρξουν νέες συνεργασίες και άνθρωποι, που θα παίξουν έναν σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς η Νέα Σελήνη στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας αναπτύξει την εσωτερικότητα. Πολλά πράγματα θα αρχίσετε να τα σκέφτεστε με περισσότερο βάθος και ανάλυση, ενώ θα αρχίσετε να βάζετε σε σειρά ότι σας αφορά. Ίσως να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας και τα λάθη του παρελθόντος, αλλά είναι ο μόνος τρόπος για να φτάσετε στην κάθαρση που τόσο πολύ αναζητάτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η στιγμή να βάλετε νέους στόχους, να ξεκινήσετε κάποια επαγγελματική δραστηριότητα, ή να αναλάβετε καινούριες ευθύνες. Είστε σε μία σπουδαία χρονική περίοδο που θα πρέπει να πάρετε σωστές αποφάσεις και να βρεθείτε με πρόσωπα που θα έχετε μαζί τους κοινούς δρόμους εξέλιξης. Από την άλλη, μην αφήνετε μέσα σας σκοτεινές σκέψεις να σας χαλάσουν ότι καλό, αυτής της περιόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Σεπτέμβρης στο ξεκίνημα του, έχει να σας παραδώσει μία μεγάλη επαγγελματική δραστήρια περίοδο, που δεν θα κάνει εκπτώσεις. Έτσι θα υπάρχουν πολλές επαγγελματικές κινήσεις, που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε. Ίσως μάλιστα να παρουσιαστούν οικονομικές ευκαιρίες, που θα σας κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ανανεωτική η Νέα Σελήνη στην Παρθένο για σας τους Αιγόκερους, όπου θα βρεθείτε σε μία καινούρια πραγματικότητα, πολύ πιο όμορφη και πιο δημιουργική. Αφήστε πίσω κάποιες λάθος δεύτερες και τρίτες σκέψεις, που αυτή την περίοδο δεν σας είναι χρήσιμες και απολαύστε την συμβατή με εσάς, ενέργεια που σας περικλείει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την περίοδο θα έχετε μία καλή ευκαιρία να αξιοποιήσετε τα χρήματα σας, αλλά και τα κληροδοτήματα σας. Θα έχετε μία πλούσια περίοδο ευκαιριών, που θα μπορέσετε να ανανεωθείτε εσωτερικά, αλλά και σωματικά. Η αναγέννηση σας χαρακτηρίζει και ίσως σκεφτείτε να μετακινηθείτε λόγο σπουδών ή εργασίας σε άλλο τόπο ή χώρα.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Νέα Σελήνη στις 7/9, απέναντι από το δικό σας ζώδιο, θα είναι για σας μία ένδειξη νέων εξελίξεων στην προσωπική σας ζωή.  Έτσι φροντίστε να κάνετε τα απαιτούμενα ξεκαθαρίσματα σε ότι αφορά τις σχέσεις σας, γιατί πολλοί από εσάς θα αποφασίσετε να συμβιώσετε ή να κάνετε το επόμενο ώριμο βήμα με τον σύντροφό σας, μέχρι το τέλος του 2021.