Επανεξέταση των καταστάσεων.

Αυτή η εβδομάδα, έχει την προστασία της νέας Σελήνης που πραγματοποιήθηκε στις 7/9, στο ζώδιο της Παρθένου. Βέβαια έχουμε δύο αστρολογικές όψεις, που θα μας πιέσουν αρκετά, η πρώτη με τον Ήλιο αντίθεση Ποσειδώνα, που αναμφίβολα ρίχνει την ενέργεια μας και καλλιεργεί το ψέμα. Η δεύτερη δύσκολη πλανητική όψη έχει να κάνει με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, στις 17/9, όπου δείχνει μία αποστασιοποίηση στα οικονομικά αλλά και στα συναισθηματικά θέματα.

ΚΡΙΟΣ

Για σας τους Κριούς, αυτές οι μέρες συνεχίζουν να είναι [προστατευμένες] επαγγελματικά, αλλά  φροντίστε να μην δώσετε μεγάλη εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν σας εκτιμούν. Επίσης στις 16/9, περνά ο πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας Άρης, στον Ζυγό. Αυτό θα σας κάνει περισσότερο ανήσυχους με την προσωπική σας ζωή, αλλά και θα γεμίσει εντάσεις τις σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπημένοι μου Ταύροι, αυτή η εβδομάδα σας αναστατώνει και πάλι σε κάποιες αγχωτικές καταστάσεις, που έχετε μάθει να ζείτε με αυτές, τα τελευταία χρόνια. Η Αφροδίτη, σχηματίζει στις 17/9, μία σκληρή όψη με τον Κρόνο, όπου σας αναγκάζει να δείτε κατάματα τις επιλογές, που αφορούν την προσωπική σας ζωή, αλλά και να [σπάσετε] έναν συνεταιρισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους ανήσυχους Δίδυμους, αυτές οι μέρες χρειάζονται αρκετή προσοχή σε ότι αφορά την οικογένειά σας, αλλά κυρίως τα επαγγελματικά σας. Θα υπάρξουν πολλές [φαινομενικά] ευκαιρίες που θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι όταν σας τις παρουσιάσουν. Επισπεύστε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει και μην καθυστερήσετε στην ολοκλήρωση τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε θετική ροή των πραγμάτων, αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και γενικότερα με τις μετακινήσεις σας, όπου μπορεί να προκληθούν ατυχήματα, αλλά και διάφορα προβλήματα. Επίσης μην εμπιστεύεστε χωρίς δεύτερη σκέψη, άτομα που νιώθετε ότι είστε συναισθηματικά ευάλωτοι μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Για σας τους Λέοντες αυτή η εβδομάδα θα σας δημιουργήσει θετικά αλλά και αρνητικά συναισθήματα. Προβληματισμοί θα παρουσιαστούν για ένα ακίνητο, ακόμη και για κάποιες οικογενειακές υποθέσεις που δεν θα έχουν άμεσο αποτέλεσμα. Καλό είναι την Δευτέρα και την Τρίτη, να μην κάνετε οικονομικές κινήσεις, που έχουν ασάφειες, ενώ στις 17/9, μην αφήσετε να σας εκμεταλλευτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν συμπεριφορές από πρόσωπα του περιβάλλοντος σας, που σίγουρα θα σας προβληματίσουν και θα σας απογοητεύσουν. Πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να τακτοποιήσετε όπως θα θέλατε τις υποχρεώσεις σας και αυτό θα σας απογοητεύσει και θα σας αναγκάσει να κάνετε βεβιασμένες κινήσεις, που σίγουρα δεν θα φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ

Στην αρχή της εβδομάδας, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία σας, αλλά γενικότερα να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους, γιατί θα απογοητευτείτε. Επίσης, καλό είναι να φροντίσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες, όπου στις 16 – 17/9, θα σας δημιουργηθεί η αίσθηση της έλλειψης οικονομικών πόρων. Από την άλλη, μία στήριξη από δικό σας πρόσωπο, θα είναι σημαντική δύναμη για αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για σας τους Σκορπιούς, οι μέρες αυτές δεν θα είναι και οι πιο εύκολες, εφόσον η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σας ζώδιο, δέχεται δύσκολες όψεις από τον Κρόνο και θα συνεχίσει μία δύσκολη πορεία μέχρι και τις 24/9. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να σας [κόβεται] η χαρά από την καθημερινότητα σας και να μελαγχολείτε με τις συμπεριφορές των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα ξεκινά κάπως περίεργα, σε θέματα οικογενειακά, αλλά και επαγγελματικά. Θα παρουσιαστούν ασάφειες αλλά και δεν θα έχετε την διάθεση να αντιδράσετε με τον πιο σωστό τρόπο. Στο τέλος της εβδομάδας, θα πάρετε μία πολύ σημαντική βοήθεια, κυρίως στον οικονομικό τομέα και αυτό σαν γεγονός, θα ανεβάσει την ψυχολογία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία καλή εβδομάδα είναι αυτή για σας, αλλά θα πρέπει να μην αφήσετε τους κόλακες και τις παραπλανήσεις, να σας βγάλουν από την πραγματικότητα. Ίσως μάλιστα να έχετε κάνει κακή εκτίμηση για ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, οπότε και θα φανερωθεί το επόμενο διάστημα η πραγματική του ταυτότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας που έχετε γεννηθεί 26 – 27 – 28  Ιανουαρίου, είναι μία αρκετά πιεστική περίοδος με τον Κρόνο πάνω στον Ήλιο σας και την Αφροδίτη να δέχεται την κακή συνεργασία από αυτόν. Γενικότερα όμως θα υπάρξουν βοηθητικές αστρολογικές όψεις, που θα σας ανανεώσουν για να απαλλαγείτε, από βάρη των περασμένων μηνών.

ΙΧΘΥΕΣ

Για τους γεννημένους κυρίως, 11 – 12 – 13 Μαρτίου, θα υπάρξουν καταστάσεις που ενεργοποιούνται από τις αρχές του μήνα. Η κακή εκτίμηση των πραγμάτων και γενικότερα η ασάφεια, θα σας κουράσει και θα σας αποσυντονίσει. Επίσης κάποιες λάθος επιλογές του παρελθόντος, καλό είναι να εντοπιστούν έγκαιρα, πριν γίνουν τα πράγματα πιο δύσκολα. Η συμβουλή μου είναι να μην εμπιστεύεστε τους άλλους, χωρίς να κάνετε δεύτερη σκέψη.