Βίντεο με τις τελευταίες κινήσεις του 32χρονου συντρόφου της πρώην παίκτριας ριάλιτι, που συνελήφθησαν με 7,8 κιλά κοκαΐνης, έρχεται στη δημοσιότητα. Την ίδια ώρα, ο πατέρας της πρώην παίκτριας ριάλιτι δηλώνει ότι η κόρη του ήταν «τυφλά ερωτευμένη» και το ζευγάρι «έτοιμο να παντρευτεί».

Οι κινήσεις του 32χρονου που συνελήφθη με μια βαλίτσα με 7,8 κιλά κοκαΐνης, λίγο πριν πέσει στα χέρια της Αστυνομίας, καταγράφηκαν σε βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha. Όπως μετέδωσε η εκπομπή TLIVE, στο βίντεο αποτυπώνονται οι κινήσεις του κατηγορουμένου περίπου μία ώρα πριν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας βγήκε από το σπίτι του περίπου στις 9 το πρωί μαζί με τη σύντροφό του. Κινήθηκαν προς την Ηλιούπολη όπου άφησε την γυναίκα σε συνεργείο αυτοκινήτων.

Εκείνος αποχώρησε και επέστρεψε σπίτι του. Έβγαλε βόλτα το σκύλο του και επέστρεψε σπίτι όπου έμεινε μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Μετά επιβιβάστηκε στο όχημά του και κατευθύνθηκε στο Νέο Κόσμο. Λίγο πριν τις 14:30 πήγε σε πλυντήριο αυτοκινήτων για να πλύνει το όχημά του όπου και παρέμεινε για περίπου 25 λεπτά . Με βάση τις πληροφορίες της εκπομπής, η φερόμενη ιδιοκτήτρια του συνεργείου διατηρεί από πάνω, ένα show room με ρούχα. Στο συγκεκριμένο μέρος πήγαινε η κοπέλα λόγω μίας συνεργασίας που είχε, προκειμένου να δοκιμάζει και να φωτογραφηθεί με ρούχα.

«Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση»
Ο πατέρας της πρώην παίκτριας ριάλιτι, μίλησε στην ίδια εκπομπή του Alpha, και ανέφερε – μεταξύ άλλων- ότι το ζευγάρι σκόπευε να παντρευτεί αλλά «χώρισαν όταν η κόρη μου έμαθε ότι έκανε χρήση».

«Πιστεύουμε και ξέρουμε ότι η κόρη μας είναι αθώα. Δεν έχουμε μιλήσει με την ίδια. Δεν μπορέσαμε να μιλήσουμε με αυτές τις συνθήκες που είναι έτσι διαμορφωμένες λόγω covid, πέρα από τηλεφωνικά, συγκεκριμένα πράγματα, αν είσαι καλά κλπ. Να πεις την αλήθεια και τίποτα άλλο».

Ο πατέρας της συνεχίζει, λέγοντας ότι η κόρη του δεν ήταν υπαίτια για κάτι τέτοιο. «Εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος από το κάδρο. Η κόρη μου είναι ένα παιδί κοντά στα 30 χρονών, έτοιμη να δημιουργήσει την δική της οικογένεια. Ξέρουμε τι παιδί έχουμε βγάλει. Είμαστε συγκλονισμένοι, αυτό σας λέω μόνο».
Σε άλλο σημείο, επισημαίνει ότι η κόρη του ήταν «τυφλά ερωτευμένη» ενώ αναφέρει ότι κάποια στιγμή είχαν χωρίσει όταν είχε πιάσει τον σύντροφό της να κάνει χρήση.

«Ήταν τυφλά ερωτευμένη και ο έρωτας πραγματικά τυφλώνει στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ίσως, κάτι που εγώ και η μητέρα της βλέπαμε, δεν το έβλεπε η ίδια ή δεν ήθελε να το καταλάβει. Είχαν ορίσει ημερομηνία γάμου. Το πρόβλημα της χρήσης εμείς δεν το γνωρίζαμε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που μπαινόβγαινε σπίτι, είχε αθλητική συμπεριφορά…Όταν σου φοράνε τα ναρκωτικά, πηδάς απτην Ακρόπολη να πεθάνεις» αναφέρει ο πατέρας και μιλά για το πώς γνωρίστηκε το ζεύγος.

«Γνωρίστηκαν σε βραδινό κλαμπ. Πήγε με την παρέα της και εκεί δούλευε εκείνος ως μπάρμαν. Συμπληρωμένα ήταν περίπου τρία χρόνια μαζί με κάποια διακοπή. Είχαν χωρίσει όταν τον είχε πιάσει να κάνει χρήση. Όταν επανασυνδέθηκαν υποτίθεται ότι όλα αυτά είχαν λυθεί».

Μιλώντας για τον χαρακτήρα του, ο πατέρας της κοπέλας τον χαρακτηρίζει ως «τεμπέλη». «Φαινόταν πολύ καλό παιδί αλλά θα το χαρακτήριζα ως “τεμπέλη”. Δεν ήταν άνθρωπος για οικογένεια. Αν έπαιρνε 100 ευρώ σήμερα θα έλεγε “θα δουλέψω τον επόμενο μήνα”. Η κόρη μου έκανε τρεις δουλειές για να τους συντηρήσει. Η κόρη μου δεν κρατά μυστικά. Θα πει στις φίλες της ένα γεγονός 15 φορές την ημέρα».