Νέες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας, γύρω από τον θάνατο της 63χρονης γυναίκας, η οποία ήταν μέλος αδελφότητας στη Θεσσαλονίκη που θεωρείται προπύργιο αρνητών.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα, η 63χρονη δεν ήταν η μόνη από την αδελφότητα που έχασε τη ζωή της από κορωνοϊό. Στις 6 Οκτωβρίου πέθανε από επιπλοκές του ιού μία 82χρονη στην εντατική του νοσοκομείου Σερρών, μετά από νοσηλεία στο «Παπανικολάου».

Οσον αφορά την τρίτη γυναίκα που φερόταν να είχε νοσήσει και να κατέληξε από κορωνοϊό, ο δικηγόρος της αδελφότητας κ. Ταγαράκης εξηγεί ότι, εξ όσων γνωρίζει «έφυγε» από σοβαρά προβλήματα υγείας και έπασχε από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια.

Σήμερα έγινε γνωστός ο θάνατος της 63χρονης γυναίκας, που κατέληξε χθες από κορωνοϊό. Σύμφωνα με το makthes.gr, η υγεία της χθες παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με συνέπεια η 63χρονη να αφήσει την τελευταία της πνοή μέσα στη μονή, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνούνταν κατηγορηματικά να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το GRTimes, την ίδια ώρα, δύο γυναίκες νοσηλεύονται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου με βαριά συμπτώματα της νόσου.

Οπως αναφέρει το voria, από τις 17 μοναχές του μοναστηριού (μαζί με αυτές που έχασαν τη ζωή τους), οι 11 ήταν ανεμβολίαστες.

Η αδελφότητα θα παραμείνει κλειστή, όπως αναφέρει και χαρτί που έχει θυροκολληθεί.