Έτοιμος για σόου εμφανίστηκε ο Παύλος Πολάκης στην επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων που συνεδριάζει για την παροχή ρευστότητας στην πραγματική οικονομία από το τραπεζικό σύστημα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αν και δεν είναι μέλος της επιτροπής, είδε στο πρόγραμμα της συνεδρίασης ότι θα παραστεί και ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας και μπήκε στην αίθουσα.

Ωστόσο αποχώρησε απογοητευμένος καθώς ο Γιάννης Στουρνάρας δεν κατάφερε τελικά να δώσει το «παρών» λόγω συνεδρίασης της ΕΚΤ.

«Λέγανε ότι θα έρθει ο Στουρνάρας γι’ αυτό ήρθαμε και εμείς σήμερα. Αυτό γράφει το πρόγραμμα . Για αυτό είμαι εδώ σήμερα. Ζήτησα αντικατάσταση γι’ αυτό είμαι εδώ. Στο πρόγραμμα που μας στείλατε λέει ότι θα ενημερώσει ο Στουρνάρας» διαμαρτυρήθηκε ο κ. Πολάκης στο προεδρείο της επιτροπής, σύμφωνα με όσα μεταφέρει το protothema.gr,  για να συνεχίσει «Περιμέναμε! Ο κ. Στουρνάρας δεν εκτιμά την εθνική αντιπροσωπεία; Ή ήξερε τι θα ακούσει».

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ολομέλεια αποφάσισε να άρει την ασυλία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που του υπέβαλλε ο κ. Στουρνάρας.