Ξεκίνησε και επίσημα ο εσωκομματικός προεκλογικός αγώνας για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ καθώς όλοι οι υποψήφιοι κατέθεσαν τις υπογραφές που συγκέντρωσαν, πριν εκπνεύσει η προθεσμία στις 18:00.

Γιώργος Παπανδρέου

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγε στη Χ. Τρικούπη και κατέθεσε ο ίδιος τις 82 υπογραφές μελών της Κ.Ε. Παράλληλα δήλωσε ότι διαθέτει και 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές φίλων του κόμματος.

Νίκος Ανδρουλάκης

Στις 20.000 ανέρχονται οι υπογραφές που συγκέντρωσε για την υποψηφιότητά του ο Νίκος Ανδρουλάκης, από μέλη και φίλους του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Παράταξης.

Παύλος Χρηστίδης

Ο Παύλος Χρηστίδης κατέθεσε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα στη Χ. Τρικούπη 7.000 υπογραφές.

Παύλος Γερουλάνος

Ο Παύλος Γερουλάνος κατέθεσε 6.245 υπογραφές πολιτών.

Υπενθυμίζεται ότι οι κ.κ. Λοβέρδος και Καστανίδης έχουν ήδη καταθέσει στην ΕΔΕΚΑΠ από την περασμένη Παρασκευή τις δικές τους υπογραφές, ενώ ο Βασίλης Κεγκέρογλου που είχε καταθέσει χθες, 6.837 υπογραφές, σήμερα αποσύρθηκε μετά την ανακοίνωση του Γ. Παπανδρέου.

Ο Χάρης Καστανίδης έχει καταθέσει 8.393 δηλώσεις στήριξης της υποψηφιότητάς του, ενώ ο Α. Λοβέρδος 5.200 υπογραφές μελών από το μητρώο, ενώ την υποψηφιότητά του στηρίζουν επίσης άλλα 1.000 νέα μέλη του κόμματος (που εγγράφηκαν τώρα) καθώς και άλλοι 8.000 «προοδευτικοί πολίτες» όπως ανέφερε.