Νεκρός έπεσε ένας εκ των δύο υπαλλήλων της εταιρίας φυσικού αερίου, μετά τους πυροβολισμούς στην περιοχή της Νέας Ερυθραίας. Το επεισόδιο σημειώθηκε στην οδό Τατοΐου, στην  περιοχή της Νέας Ερυθραίας.

Άνδρας πυροβόλησε δύο υπαλλήλους εταιρείας φυσικού αερίου, τους οποίους και τραυμάτισε σοβαρά. Λίγη ώρα αργότερα, ο ένας από τους δύο, ηλικίας 43 ετών, κατέληξε στο νοσοκομείο που είχε μεταφερθεί.

Το ένα από τα θύματα δέχθηκε σφαίρα στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος πυροβολήθηκε από πίσω. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ.

Το χρονικό της τραγωδίας
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο δράστης έμενε σε πολυκατοικία στην οδό Σκουφά και είναι περίπου 40 ετών και έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική στο παρελθόν. Πήρε όπλο, κατέβηκε από το σπίτι του, περπάτησε περίπου 50 μέτρα και έφτασε στο σημείο που ήταν οι άντρες, όπου εντελώς απρόκλητα άρχισε να πυροβολεί. Πυροβόλησε συνολικά 5 φορές.

Μετά επέστρεψε σπίτι του, για να ξαναοπλίσει σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών. Ανέβηκε στην ταράτσα όπου ευτυχώς τον πρόλαβαν και τον συνέλαβαν οι άντρες της Αμεσης Δράσης.

Οταν τον έπιασαν φώναζε: «Με έχουν δέσει με μαύρη μαγεία. Με έβαλε ο Σατανας να το κάνω!»

Μέσα στο σπίτι του βρέθηκαν και άλλα όπλα και σπαθιά, ενώ η πρώτη εκτίμηση είναι ότι πρόκειται για άντρα με ψυχολογικά προβλήματα. Στο σπίτι βρισκόταν και η κατάκοιτη μητέρα του.

Οι δραματικές περιγραφές
Τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον εν ψυχρώ πυροβολισμό δύο υπάλληλων φυσικού αερίου στην Κηφισιά, περιέγραψε κάτοικος της περιοχής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα».

«Ακούω ξαφνικά πολλούς πυροβολισμούς. Είδα τον έναν πεσμένο κάτω και φώναζε ‘’βοηθήστε με’’», «ο άλλος του έλεγε ‘’Βασίλη κρατήσου’’», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο αιμόφυρτος τραυματίας είχε δεχθεί πυροβολισμούς στην κοιλιά και το στήθος.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ αναφέρει, οι δύο άνδρες δέχθηκαν αναίτια πυροβολισμούς ενώ εργάζονταν από 38χρονο ένοπλο που διαμένει στην περιοχή.  Φέρεται να κατέβηκε από το διαμέρισμά του και έριξε πέντε σφαίρες με το όπλο του δύο εργαζόμενους.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο 40χρονος ανέβηκε ξανά στο σπίτι του για να γεμίσει το όπλο αλλά στο μεταξύ έφτασε στο σημείο η αστυνομία. Ο άνδρας άφησε το όπλο του στην πιλοτή της πολυκατοικίας και συνελήφθη από τους αστυνομικούς