Ξέσπασμα του πατέρα της 11χρονης μαθήτριας από το Μοσχάτο σε δηλώσεις του στο Mega, όπου καταγγέλλει πως ο καθηγητής τής ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει πάνω σε θρανίο.

«Εμείς σαν γονείς μάθαμε τι είχε γίνει στο σχολείο από την κόρη μας και όχι από τον διευθυντή του σχολείου. Όταν εγώ προσωπικά κάλεσα τον διευθυντή του σχολείου ενώ είχανε περάσει τρεις ώρες από το περιστατικό, το μόνο που αρκέστηκε να μου πει αυτός ο άνθρωπος ήταν ότι έχω απόλυτο δίκαιο και το εξοργιστικό επίσης ότι θα λύσει το θέμα μέσω δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και θα κάνει αναφορά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά το περιστατικό η 11χρονη, ειδοποίησε τους γονείς της, με τον πατέρα της να τονίζει πως ο διευθυντής του σχολείου δεν τους παρείχε την παραμικρή ενημέρωση.

«Εκείνη τη στιγμή όπως καταλαβαίνετε σαν πατέρας και εγώ δεν είχα καμία απολύτως ψυχραιμία. Πήρα έξαλλος και ζήτησα τον λόγο» σημείωσε ο πατέρας της μαθήτριας, καταλήγοντας: «Θεωρώ πολύ λάθος να μην ενημερώνουν αμέσως τους γονείς και να μην ενημερωθεί αμέσως και η προστασία ανηλίκων. Δεν είναι λύση να αναφέρουμε απλώς έναν καθηγητή για μία τέτοια συμπεριφορά. Δεν είναι λύση απλά να του αλλάξουμε περιβάλλον ή να τον τιμωρήσουμε για έξι μήνες αποχή. Όταν ένας άνθρωπος έχει δείξει τέτοια συμπεριφορά απέναντι σε μαθήτριες δεν θα τον σταματήσει ούτε η αλλαγή σχολείου, αλλά ούτε η αποχή από αυτό».