Τον Οκτώβριο του 2020, ο Κυριακός Μητσοτάκης ταξίδεψε στη Σαμοθράκη, συναντήθηκε με τα παιδιά που ζουν στο ακριτικό νησί και τα άκουσε να μιλούν για τις ανάγκες τους. «Σημειώνω μια παιδική χαρά και ένα γήπεδο», τους είπε χαρακτηριστικά.

Άμεσα, η κατασκευή των γηπέδων εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Ίσες Ευκαιρίες» που υλοποιεί ο Οργανισμός σε όλη την Ελλάδα. Με χορηγό την bwin, μέσα σε ένα χρόνο, τα παιδιά έχουν πλέον στη διάθεσή τους τρία ολοκαίνουργια γήπεδα, συνολικού εμβαδού άνω των 1.200 τ.μ.

Η bwin και η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εγκαινίασαν τα γήπεδα στις 12 Οκτωβρίου. Στην τελετή έδωσαν το «παρών» τοπικοί φορείς, καθώς και η Υφυπουργός Παιδείας Ζέτα Μακρή, ο οποία είδε με τα μάτια της πώς οι νέοι αθλητικοί χώροι αλλάζουν τις ζωές των παιδιών που μένουν στο νησί.

Λίγες μέρες μετά, ο Κυριακός Μητσοτάκης ανάρτησε στα προσωπικά του Social Media ένα βίντεο με τα γήπεδα, μιλώντας για «καθημερινές μικρές νίκες» και ευχαριστώντας θερμά στο τέλος την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», που με χορηγό την bwin ενέταξε τα τρία γήπεδα στο πρόγραμμα «Ίσες Ευκαιρίες». Ήταν μια αποστολή που στέφθηκε με επιτυχία χάρη στη συνεργασία πολλών παραγόντων και το τελικό αποτέλεσμα μόνο χαμόγελα προκαλεί!