Σύμφωνα με καταγγελία μια 23χρονης γυναίκας, κάτοικος μεγάλου χωριού του Ηρακλείου, ο σύζυγός της τη χτύπησε, τη βίασε, την κράτησε κλειδωμένη στο σπίτι τουε και όλα αυτά ενώ βρίσκονταν εκεί υα παιδιάτους.

Αυτό υποστήριξε στις αστυνομικές αρχές όταν πλέον βρήκε την ευκαιρία να το σκάσει από την “φυλακή” της και να προχωρήσει σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της.

Όπως αναφέρει το creta24, το περιστατικό σημειώθηκε προχθές το απόγευμα. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο 26χρονος σύζυγός της αφού βιαιοπράγησε, την οδήγησε παρά τη θέλησή της στην κρεβατοκάμαρα και, όπως η ίδια κατήγγειλε τη βίασε! Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέχεια δεν την άφηνε να βγει από το σπίτι.

Χθες, όταν η αδερφή της πήγε να την επισκεφτεί, είπε στον άνδρα της ότι θέλει να βγει για καφέ μαζί της. Τότε, βρήκε και την ευκαιρία και έκανε την καταγγελία. Μάλιστα, στο αστυνομικό τμήμα πήγε και ήταν πολύ ταραγμένη.

Η ίδια φέρεται να είπε ότι και στο παρελθόν ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει, αλλά δεν τον είχε καταγγείλει. Η τελευταία κακοποίησή της αφορούσε σε οικονομικούς λόγους, ενώ η ίδια ισχυρίστηκε ότι ο σύζυγός της την ζήλευε παθολογικά.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και θα οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.