Συναγερμός σήμανε στην αστυνομία μετά από συμπλοκή με μαχαιριές στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην οδό Λένορμαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε συμπλοκή μεταξύ 4-5 ατόμων σε ένα καφέ και δύο άτομα τραυματίστηκαν, πιθανότητα από μαχαίρι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προχώρησαν στην προσαγωγή τουλάχιστον τριών ατόμων.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ανάμεσά τους βρίσκεται ο βουλγαρο-νιγηριανός ράπερ «Thug Slime» ο οποίος φέρεται να τραυμάτισε με μαχαίρι δύο άτομα.

 

Ο απολογισμός του επεισοδίου είναι δύο τραυματίες οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει γίνει 3 προσαγωγές. Ανάμεσα στους προσαχθένετες βρίσκεται και ο ράπερ.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το ΑΤ Κολωνού.

Ποιος είναι ο γνωστός Ράπερ
Ο Thug Slime γεννήθηκε το 1996 στη Σόφια. Στην Ελλάδα ήρθε το 2005, σε πολύ μικρή ηλικία. Σε πρόσφατη συνέντευξη του είχε πει: «Έχω ζήσει εδώ σχεδόν όλη μου τη ζωή και κάποιοι δεν με βλέπουν σαν Έλληνα»

«Ήμουν στο ίδιο σχολείο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Με τον Κώστα, τον αδερφό του, ήμασταν στην ίδια τάξη. Έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή μου. Τους θυμάμαι να παίζουν συνέχεια μπάσκετ, το βράδυ να πηγαίνουν στις προπονήσεις. Όσα έχουν καταφέρει τους αξίζουν. Δούλεψαν πολύ σκληρά γι’ αυτό», αναφέρει ο νεαρός ράπερ.