Το φως της δημοσιότητας είδε ένα ηχητικό ντοκουμέντο του Άκη Τσοχατζόπουλου, 8 μήνες πριν το θάνατο του. Το ηχητικό ντοκουμέντο έχει καταγράψει ο ίδιος ο εκλιπών τα Χριστούγεννα του 2020.

Η εκπομπή “το Πρωινό” πρόβαλε το αποκλειστικό ηχητικό ντοκουμέντο από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, ο οποίος μιλούσε για την κόντρα με την οικογένεια του.

Το ηχητικό απόσπασμα αναφέρει:

«Είμαι ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Πρώην βουλευτής και υπουργός. Είναι Χριστούγεννα του 2020. Συνειδητοποίησα μετά από ελέγχους και έρευνες που έκανα τους τελευταίους μήνες ότι είμαι θύμα δράσης μίας σπείρας με σκοπό να με εκθέσουν ηθικά, ανθρώπινα και πολιτικά. Σε αυτούς περιλαμβάνονται τόσο η ξαδέρφη μου, η Νίκη, όσο και μία σειρά άλλων συνεργατών του παρελθόντος από το γραφείο μου.

Καταγγέλλω αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά διότι λειτούργησε και εκβιαστικά στη δράση των όσων είχαν κάνει απέναντί μου. Κλείνοντας αυτή την υπόθεση, αισθάνομαι την υποχρέωση να ζητήσω συγγνώμη έντονα από τη γυναίκα μου, διότι δεν κατάφερα με 100% επιτυχία να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ και τους εκβιασμούς που είχαν ασκηθεί εις βάρος μου».