Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο το αιματηρό περιστατικό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, στην στην πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Ζαν Μωρέα και Φιλικής Εταιρείας, με δράστιδα την 49χρονη εικαστικό Κλοντιάνα Τσέλο από την Αλβανία και θύμα έναν 68χρονο γνωστό γιατρό, Γ. Ν. οφθαλμίατρο των βορείων προαστίων.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί μια κόρη 13 ετών και η επιμέλεια του παιδιού φαίνεται ότι ήταν ένα θέμα που προκαλούσε σοβαρές προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι τα τελευταία χρόνια.

Ο 68χρονος διατηρούσε στο παρελθόν εξωσυζυγική σχέση με την 49χρονη και απέκτησαν μαζί την 13χρονη σήμερα κόρη τους. Στην πορεία και με τεστ DNA αναγνώρισε ο γιατρός το παιδί και κατάφερε να πάρει την κηδεμονία του, λόγω προβλημάτων που αντιμετώπιζε η δράστις. Αυτό αποτέλεσε αφορμή για συνεχείς προστριβές ανάμεσα τους.

Οπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της 49χρονης στο Facebook κατηγορούσε τον 68χρονο γιατρό και την σύζυγό του, με την οποία μεγάλωνε μαζί την 13χρονη, για απαγωγή, ενώ εξαπέλυε συνεχείς κατηγορίες ότι με τα λεφτά και τη δύναμή του της πήρε το παιδί. Σε κάποια ανάρτηση υποστηρίζει δε ότι το παιδί δεν είναι ούτε του γιατρού και της το πήρε με πλαστό τεστ DNA. Στις δε αναρτήσεις της στο Facebook επιτίθεται όχι μόνο στον πρώην σύντροφό της αλλά και στην ελληνική δικαιοσύνη και στις αστυνομικές αρχές.


Την ώρα της σύλληψής της η δράστις φώναζε «μου απήγαγαν και μου βίαζαν το παιδί μου», ισχυρισμό που επαναλάμβανε συχνά στις αναρτήσεις της στο Facebook.

Ο Γ.Ν. θύμα της επίθεσης της πρώην συντρόφου του είναι γνωστός γιατρός-οφθαλμίατρος των βορείων προαστίων ο οποίος μάλιστα συνεργάζεται με γνωστή ιδιωτική κλινική.

Η 49χρονη φαίνεται ότι είχε στήσει καρτέρι στον 68χρονο, στην πυλωτή της πολυκατοικίας, όπου διαμένει, και μόλις κατέβηκε να πάρει την κόρη τους από το σχολικό ξεκίνησε έντονος διαπληκτισμός και σε κάποια στιγμή η εικαστικός έβγαλε από την τσάντα της περίστροφο και πυροβόλησε τον γιατρό στην κοιλιά και στη μασχάλη.

Ο γιατρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» και είναι σε κρίσιμη κατάσταση.