Σήμερα, η Σελήνη συνεχίζει την διαδρομή της στο ζώδιο του Λέοντα, όπου συναντά σε όψη αντίθεσης τον Κρόνο, αλλά και σε όψη τετραγώνου τον Ουρανό. Μία εξαιρετικά δύσκολη μέρα για το κοινό αίσθημα, όπου τα γεγονότα γύρω μας, γίνονται σκληρά και αναστατώνουν την ψυχολογία μας. Βέβαια η πορεία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, βοηθούν, στο να ξεπερνάμε πιο εύκολα τις δυσκολίες που παρουσιάζονται, χωρίς αυτό να σημαίνει, ότι πίσω από την χαλαρή εικόνα, δεν κρύβεται, ο φόβος και ο θυμός, η στέρηση και η έντονη αντιπαράθεση. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε σε μία πιο δυνατή περίοδο, όπου οι συνθήκες βοηθούν να αντιδράσετε και να απαιτήσετε, ότι σας αξίζει. Στην σκέψη σας υπάρχει μία έντονη επιθυμία , να κάνετε την δική σας επανάσταση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, η περίοδος αυτή χρειάζεται υπομονή και σωστό προγραμματισμό. Ίσως σήμερα, μία οικογενειακή και επαγγελματική κρίση, να σας δείξει κάποια νέα δεδομένα, που θα σας εκπλήξουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σας τους Διδύμους του πρώτου πενθημέρου, οι συνθήκες που επικρατούν, είναι αρκετά καλές, κυρίως στις σχέσεις σας με τους άλλους. Εσείς του δευτέρου και τρίτου πενθημέρου, χρειάζεστε προσοχή στην επικοινωνία σας, με τον κοντινό σας περίγυρο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία μεγαλύτερη αγωνία θα υπάρξει σήμερα για τα οικονομικά σας, όπου θα δείτε καινούριες υποχρεώσεις να παρουσιάζονται και να σας δημιουργούν αστάθμητους παράγοντες στο πορτοφόλι σας. Εσείς κυρίως που έχετε γεννηθεί από, 26 Ιουνίου, έως 5 Ιουλίου, η μέρα αυτή δεν βοηθά την οικονομική και συναισθηματική σας ηρεμία.

 

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, που έχετε γεννηθεί από 28 Ιουλίου, έως 5 Αυγούστου, είναι μία ιδιότροπη μέρα, με καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε. Ακόμη και γεγονότα να μην παρουσιαστούν, απλά θα έχετε κακή ψυχολογία.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σας τους Παρθένους, θα υπάρξουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που θα σας κουράσουν. Επίσης, για σας που έχετε γεννηθεί από 30 Αυγούστου, έως 6 Σεπτεμβρίου, θα έχετε μία κακή ψυχολογία και πεσμένο ανοσοποιητικό.

 

ΖΥΓΟΣ

Για σας τους Ζυγούς, νιώθετε ότι υπάρχει στην ζωή σας μία ανανεωτική τάση, αλλά μάλλον αυτό είναι η επιθυμία σας και όχι η πραγματική διάσταση των γεγονότων. Γι αυτό μην εκτίθεστε με λόγια και πράξεις που θα μετανιώσετε αργότερα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία πίεση υπάρχει, μέσα από τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Είναι μία μέρα που θα χρειαστεί να μην πάρετε πολύ σοβαρά, τις αντιδράσεις των άλλων, όπου και αυτοί με την σειρά τους πιέζονται, από δικές τους καθημερινές υποχρεώσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Για σας του πρώτου πενθημέρου, η μέρα αυτή λειτουργεί αρκετά θετικά, με πολλές ευκαιρίες και σταθεροποιητικές καταστάσεις. Τα επόμενα πέντε πενθήμερα του ζωδίου σας, έχουν μία γενικότερη αναστάτωση, που θα εκτονωθεί, με την νέα χρονιά.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη να βρίσκεται στο δεύτερο δεκαήμερο και  συγκεκριμένα σε εκείνους που έχουν γεννηθεί, 6 – 7 – 8 Ιανουαρίου, τα πράγματα φαίνονται να κυλούν καλά σε προσωπικό επίπεδο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο, σας δημιουργεί μία έντονη πόλωση, που αφορά τις σχέσεις σας, εφόσον δεν υπάρχουν καλές όψεις, να την βοηθούν. Είναι μία μέρα που θα αναζητήσετε απαντήσεις σε θέματα που αφορούν, τις διαπροσωπικές σας επαφές.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Για σας τους Ιχθύες, η μέρα αυτή σας προτρέπει να ασχοληθείτε με την υγεία σας και να φροντίσετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Για σας των πρώτων ημερών, τα νέα είναι πολύ καλά, για μία επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει.