Πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα, όπου στις 4 /12, το Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί ολική έκλειψη Ηλίου, στο ζώδιο του Τοξότη, στις 12,22 μοίρες. Είναι η τελευταία έκλειψη της χρονιάς, και επηρεάζει τα ζώδια του μεταβλητού σταυρού, (Δίδυμους, Τοξότες, Παρθένους και Ιχθύες), του δευτέρου δεκαημέρου, φέρνοντας αλλαγές στην ζωή σας. Επίσης το ίδιο θα συμβεί, για εσάς που έχετε σε αυτή την θέση τον ωροσκόπο σας, την Σελήνη, ή και πλανήτες, όπου θα πρέπει να ερμηνεύσετε, τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην ζωή σας, με τον ίδιο τρόπο, όπως και με την θέση του Ήλιου σας, δηλαδή του ζωδίου σας. Πιο αναλυτικά για τα δώδεκα ζώδια, …

ΚΡΙΟΣ

Η επιρροή αυτής της έκλειψης, [4/12], είναι αρκετά θετική με το δικό σας ζώδιο. Μπορεί να προγραμματίσετε κάποιο ταξίδι, σπουδές, νομικές υποθέσεις, αλλά και άνοιγμα στην πνευματική σας υπόσταση, με μία καρμική πορεία. Σαν να πρέπει να συμβούν οπωσδήποτε κάποια γεγονότα, για να φτάσετε εκεί που πραγματικά ανήκετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτή η έκλειψη, θα γίνει η αιτία, να βάλετε μία σειρά στις πιο βαθιές σας επιθυμίες. Μπορεί να νιώσετε πικραμένοι και απογοητευμένοι με κάποια πρόσωπα, όμως θα ιεραρχήσετε τις προτεραιότητες σας και θα βρείτε τον τρόπο να αποβάλετε ότι δεν σας ταιριάζει πλέον. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε, οικονομικές συμφωνίες ή κάποιες αγορές, ή διαχείριση κάποιων κεφαλαίων, που δεν θα φέρουν τα ποθητά αποτελέσματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η έκλειψη αυτή πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και επηρεάζει τις σχέσεις σας, αλλά και τις συνεργασίες σας. Και επειδή οι εκλείψεις Ηλίου, έχουν ένα μεγάλο χρονικό εύρος πριν την έκλειψη και μετά το πλανητικό γεγονός, αυτές οι αλλαγές μπορεί ήδη να έχουν συμβεί. Κάτι επίσης που θα σας απασχολήσει την περίοδο αυτή, είναι ότι θα αλλάξετε την συμπεριφορά σας, κάνοντας μία ενδοσκόπηση, που θα σας φανεί πολύ χρήσιμη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την περίοδο αυτή η Αφροδίτη στον τομέα που αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχει αρκετά μεγάλη επιρροή, όπου θα ευνοήσει αρκετά τις συναισθηματικές σας επιλογές. Επίσης, θα έχετε μία καλή επαγγελματική πορεία, ιδίως εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, αυτή η έκλειψη, θα σας φέρει μοιραία γεγονότα και πολύ σημαντικά ξεκινήματα, κυρίως για σας που ανήκετε στο δεύτερο δεκαήμερο. Επίσης, να περιμένετε στον επαγγελματικό σας τομέα, αλλαγές, ή μία ξαφνική ανατροπή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου, όπως έχω ξαναπεί, έχει μεγάλη χρονική εμβέλεια, πριν και μετά το γεγονός, οπότε οι επιρροές αυτές μπορεί ήδη και να έχουν συμβεί. Οι γεννημένοι λοιπόν του δευτέρου δεκαημέρου, θα νιώσετε κάποια προδοσία από άτομα που θεωρούσατε σημαντικά. Μπορεί επίσης να έχετε την επιθυμία να εργαστείτε στο σπίτι σας, ή να παραμείνετε περισσότερο στον χώρο σας, λόγο συνθηκών.

ΖΥΓΟΣ

Η έκλειψη αυτή, επηρεάζει θετικά το δικό σας ζώδιο, με πολλές γνωριμίες και επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα. Την περίοδο αυτή, θα υπάρξουν πολλές πληροφορίες, που θα σας γεμίσουν με ανάμικτα συναισθήματα. Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε επίσης, είναι οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε δημιουργήσει κατά το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν και η έκλειψη δεν γίνεται στο δικό σας ζώδιο, ο Ουρανός απέναντι σας, σχηματίζει μία δύσκολη όψη με την Ηλιακή έκλειψη και σας δημιουργεί μία αίσθηση μοναξιάς και απομάκρυνσης. Είναι μία δύσκολη περίοδος, που θα νιώσετε την έλλειψη αληθινών συναισθημάτων από τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε οι πρωταγωνιστές των γεγονότων, εφόσον η ολική έκλειψη Ηλίου γίνεται στο δικό σας ζώδιο, στις 4/12. Για σας ιδίως του δευτέρου δεκαημέρου, η συνθήκες στην προσωπική σας ζωή αλλάζουν, αν δεν έχουν αλλάξει ήδη. Θα βρεθείτε μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα, που ενώ νομίζατε ότι γνωρίζατε κάποια πρόσωπα, δυστυχώς θα νιώσετε έκπληξη με τον εαυτό σας, πόσο εύκολα υπερεκτιμήσατε πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για σας τους Αιγόκερους, η Αφροδίτη στο δικό σας ζώδιο, δημιουργεί ένα θετικό εξάγωνο με Ποσειδώνα, όπου θα σας δώσει μία γλυκιά αίσθηση, στην προσωπική σας ζωή. Η έκλειψη βέβαια θα πραγματοποιηθεί στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, μία θέση που η διαχείριση των γεγονότων είναι αρκετά δύσκολη και επίπονη. Θα προσέχετε λοιπόν τις λάθος σκέψεις, για πρόσωπα  που δεν εκφράζουν αυτό που εσείς έχετε ανάγκη, ή που πιστεύετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιεστική περίοδος για σας, όπου η έκλειψη Ηλίου εντείνει τους προβληματισμούς σας πάνω σε θέματα του κοινωνικού και φιλικού σας περιβάλλοντος. Προσοχή επίσης σε προβλήματα που θα προκύψουν μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη, θα σας πιέσει αρκετά, στην επαγγελματική σας πορεία, αλλά και θα νιώσετε απογοήτευση με κάποια πρόσωπα, που δεν εκτιμούν την οποιαδήποτε προσφορά σας. Είναι καιρός να κάνετε ένα restart, στις σχέσεις σας, εφόσον όλα δείχνουν ότι πρέπει να υπάρξει ανανέωση σε καταστάσεις, που δεν οδηγούν πουθενά.