Τον απόλυτο τρόμο έζησε, όπως κατήγγειλε μια 22χρονη στο Νέο Ηράκλειο, στα χέρια τριών δραστών, καθώς έπεσε θύμα απαγωγής, σεξουαλικής κακοποίησης και ληστείας, με τις αρχές να ερευνούν εξονυχιστικά την υπόθεση.

Η νεαρή κοπέλα, από την Αλβανία, ανέφερε στην ΕΛ.ΑΣ. πως οι τρεις δράστες την προσέγγισαν με αυτοκίνητο στο Νέο Ηράκλειο, βγήκαν οι δυο που κάθονταν στα πίσω καθίσματα και με τη βία την έβαλαν μέσα σε αυτό. Ο ένας από αυτούς, τη χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Η ίδια, σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή της, συνήλθε για λίγο και αντιλήφθηκε ότι το όχημα ήταν σταματημένο, η ίδια ξαπλωμένη στο πίσω κάθισμα και οι τρεις άνδρες από πάνω της.

Στη συνέχεια, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, έχασε και πάλι τις αισθήσεις της και βρέθηκε παρατημένη σε στάση λεωφορείου, στον Σταθμό Λαρίσης, από έναν οδηγό ταξί. Εκεί φαίνεται πως την εγκατέλειψαν οι απαγωγείς της.

Στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεσης, έχει δώσει περιγραφή του ενός άνδρα, από τον οποίο κατάφερε να τραβήξει την κουκούλα που φορούσε, αλλά και του Ι.Χ. αυτοκινήτου που την επιβίβασαν, ένα μεγάλο γκρι χρώματος όχημα. Όσο αναφορά τον έναν εκ των φερόμενων δραστών, δήλωσε ότι είναι ηλικίας έως 30 ετών, αρκετά γυμνασμένος, με μουσάκι και σχεδόν ξυρισμένα μαλλιά σκούρου χρώματος. Η νεαρή κοπέλα, κατέθεσε επίσης στους αστυνομικούς και κάποια στοιχεία για τον οδηγό του οχήματος. Ανέφερε ότι φαίνονταν μεγαλύτερης ηλικίας, ότι μιλούσε αλβανικά και είχε μπάσα φωνή.

Η 22χρονη ανέφερε ακόμη ότι έλειπαν από την τσάντα της το κινητό της τηλέφωνο και περίπου 100 ευρώ που είχε πάνω της. Τέλος, κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια της διαδρομής αντιλήφθηκε πως προσπάθησαν να της κατεβάσουν το κολάν που φορούσε, με σκοπό να προβούν σε γενετήσιες πράξεις. Τα ρούχα της κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. και εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για αναζήτηση DNA.