Πώς άλλαξε μέσα σε λίγες ημέρες άποψη για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!

«Αν δεν υπάρξει άμεσος και μαζικός εμβολιασμός στη χώρα μας, δυστυχώς, πριν από τα Χριστούγεννα, θα πάμε για σκληρό lockdown γιατί κανείς δεν μπορεί να αντέξει το ηθικό κόστος χιλιάδων νεκρών» δήλωνε στις 8 Νοεμβρίου στο iefimerida.gr ο καθηγητής Αιματολογίας στην Ιατρική Σχολή της Σορβόννης, Γρηγόρης Γεροτζιάφας και τασσόταν, τότε, ανοιχτά υπέρ της υποχρεωτικότητας των εμβολιασμών.

«Υπάρχει το ατομικό δικαίωμα αλλά και η υποχρέωση προστασίας των συνανθρώπων μας. Στη Γαλλία δε συμμετέχει κανείς σε απεργιακά κινήματα αν δεν είναι εμβολιασμένος. Δεν κάθεται για καφέ αν δεν έχει πιστοποιητικό εμβολιασμού. Όλα αυτά είναι μια μορφή υποχρεωτικότητας και τα εφάρμοσαν οι Γάλλοι ήδη από το καλοκαίρι. Η πανδημία είναι μείζον υγειονομική κρίση με οικονομικές συνέπειες. Το να μείνουμε ζωντανοί είναι καθήκον μας» έλεγε.

Ωστόσο, τώρα που προσκλήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχει στο think tank των επιστημόνων, που πρόσφατα ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο του κόμματος, φαίνεται πως… άλλαξε απόψεις, εγκατέλειψε την επιστημονική του ταυτότητα και συμμορφώθηκε με την κομματική γραμμή.

Δείτε την ανάρτηση του