Ασύλληπτη τραγωδία έχει παγώσει την τοπική κοινωνία των Ρυζιών στο Κιλκίς, μετά τη δολοφονία ενός 43χρονου από τον 71χρονο πατέρα του.

Αναλυτικά, το περιστατικό συνέβη σήμερα, Τρίτη, λίγο μετά τις 8:00, όπου ο 71χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε τον 43χρονο, πατέρα ενός 23χρονου παιδιού. Αμέσως στο σημείο κατέφθασαν οι αστυνομικές αρχές και συνέλαβαν τον 71χρονο, πατέρα του θύματος.

Βάσει πληροφοριών του thestival.gr, επισημαίνεται ότι ο 43χρονος έκανε χρήση ουσιών και γινόταν αρκετά επιθετικός στον 23χρονο γιο του αλλά και στον πατέρα του.

Το βράδυ της Δευτέρας, ο 43χρονος ξέσπασε κατά του γιου του και εκτυλίχθηκαν σκηνές βίας στο σπίτι τους. Ο 23χρονος έφυγε φοβισμένος και πήγε στο σπίτι του 71χρονου παππού του για να μείνει εκεί. Νωρίς το πρωί και αφού αντιλήφθηκε ότι το παιδί του είχε πάει στον παππού του, το θύμα πήγε νευριασμένο για να τον πάρει. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο 71χρονος προειδοποίησε τον 43χρονο ότι αν πλησιάσει θα «συμβεί κάτι πολύ κακό». Εκείνος δεν τον υπάκουσε και ο 71χρονος πυροβόλησε και τον σκότωσε.

Το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς έχει αναλάβει την προανάκριση της οικογενειακής τραγωδίας, ενώ θα πραγματοποιηθεί και νεκροψία-νεκροτομή.