Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ο οποίος  από χθες έχει απομακρύνθηκε από το πλατό των «Ράδιο Αρβύλα».

Η απομάκρυνσή του από την εκπομπή του ΑΝΤ1 ήρθε μετά τις αποκαλύψεις ότι δημοσιοποίησε προσωπικές στιγμές της συντρόφου του, χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Την ανακοίνωση της απομάκρυνσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου έκαναν οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης στον τηλεοπτικό αέρα της χθεσινής εκπομπής.

«Τα έχουμε χαμένα, νιώθουμε προδομένοι» είπε ο Αντώνης Κανάκης, γνωστοποιώντας την απόφαση των ίδιων και του σταθμού να διακόψουν τη συνεργασία με τον συμπαρουσιαστή τους.

Η αρχική καταγγελία για «εκδικητικό πορνό»
Όπως αναφέρει η δημοσίευση, που ξεκίνησε στο Instagram από τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και αναπαρήχθη στο Twitter, ο παρουσιαστής και η κοπέλα γνωρίστηκαν στην Αλόννησο, όπου ο Στάθης Παναγιωτόπουλος διατηρεί εξοχική κατοικία. Αφού χώρισαν, ο δημοσιογράφος προχώρησε στη δημοσίευση τριών βίντεο και 300 φωτογραφιών της, χωρίς την έγκρισή της, σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου. Αν και η ίδια του ζήτησε πολλάκις να κατεβάσει το υλικό, δεν το έκανε.

Ωστόσο, η κοπέλα δήλωσε σήμερα ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δεν ανέβασε πορνογραφικό υλικό όταν χώρισαν, αλλά 20 ημέρες μετά τη γνωριμία τους, όσο ακόμη είχαν σχέση!

«Μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας μου, είδα στο Twitter και σε κάποια σάιτ ότι έκαναν λόγο για εκδικητική πορνογραφία και θα ήθελα να πω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Δεν το έκανε δηλαδή αφότου χωρίσαμε, αλλά κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Φαίνεται σαν να είχε ροπή σε αυτό» είπε η 30χρονη σήμερα κοπέλα, και πρόσθεσε:

«Γιατί από τις 20 ημέρες της γνωριμίας μας ανέβηκε το πρώτο βίντεο και κάποιες φωτογραφίες και δεν το έκανε μόνο σε μένα. Είχε ένα κανάλι για 10 χρόνια περίπου και εκεί υπήρχαν οκτώ βίντεο και πολλές φωτογραφίες, και άλλων γυναικών δηλαδή. Εγώ όταν μπήκα είδα πολύ υλικό, σε δύο κανάλια, σε δύο ιστοσελίδες τέτοιου περιεχομένου.

Είχε κι ένα μπλογκ, το οποίο έχει μέχρι και σήμερα. Δεν το έχει κατεβάσει, και δεν ξέρω γιατί. Εμένα με ενημέρωσε μία φίλη μου που με αναγνώρισε σε ένα βίντεο και έτσι έψαξα και βρήκα όλα τα άλλα. Έγινε μήνυση, δεν την πήρα ποτέ πίσω. Απλά, στην ουσία ο ίδιος με προσέγγισε να τα βρούμε εξωδικαστικά, λέγοντάς μου ότι μετάνιωσε, αλλά δεν απέσυρα ποτέ τη μήνυση. Είναι από το 2019 η μήνυσή μου».

Η μήνυση από το 2019

Αφού κινήθηκε νομικά και κατέθεσε μήνυση εναντίον του, εκείνος προσπάθησε να την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της όχι μόνο να τον συγχωρέσει, αλλά και να τον παντρευτεί. Λίγες ημέρες μετά, και αφού εκείνη δέχτηκε να τα βρουν εξωδικαστικά, ανέτρεψε την πρότασή του και της είπε πως σκοπεύει να παντρευτεί μία άλλη γυναίκα, κόβοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο κάθε επικοινωνία μαζί της.

Πληθαίνουν οι καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Μετά την αρχική καταγγελία της 30χρονης κοπέλας για το «revenge porn» και τον σάλο που προκλήθηκε στα social media, νεαρή τραγουδίστρια δημοσιοποίησε περιστατικό με τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή, το οποίο συνέβη όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η τραγουδίστρια Chrysa, η κοπέλα συναντήθηκε με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο σε μπαρ, όταν ήταν ανήλικη. Τότε, σύμφωνα με την ίδια, ο γνωστός παρουσιαστής είχε κάνει χυδαία σχόλια, εκφράζοντας παράλληλα τη δυσαρέσκειά του για την ηλικία της, καθώς δεν μπορούσαν να «περάσουν καλά».

Σήμερα το πρωί ήρθε στη δημοσιότητα και τρίτη καταγγελία, με μια κοπέλα να καταγγέλλει επωνύμως με ανάρτησή της στο Facebook τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω με ραδιόφωνο και συγκεκριμένα imagine. Παίρνω τηλέφωνο μια μέρα, σαν 15χρονη ακροάτρια, στην εκπομπή του Στάθη Παναγιωτόπουλου, για να ζητήσω ένα τραγούδι και να πω δυο κουβέντες με τον παραγωγό που άκουγα σαν έφηβη. Μου λέει ο παραγωγός εκτός αέρα πού είναι ο σταθμός για να πάμε με την παρέα μου, να δούμε πώς γίνεται η εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης είχε εκπομπή 13:00-15:00 και οι υπόλοιποι της αρβύλας 15:00-17:00. Προκειμένου να τους δούμε όλους πήγαμε γύρω στις 14:30. Καθώς ήμασταν μες στο στούντιο για την εκπομπή με την παρέα μου μού λέει ο Στάθης “θα φύγω, έλα να με χαιρετήσεις”. Μια και μου έκανε το “ορίστε” να πάμε στο σταθμό να δούμε τους ανθρώπους που ακούγαμε στο ραδιόφωνο, ήταν φυσικό να τον χαιρετήσω και να του πω ευχαριστώ.

Κλείσαμε την πόρτα στον όροφο και κατεβήκαμε τα σκαλιά για να φύγει. Του λέω καλό μεσημέρι. Μου λέει “φιλί;”. Τον φιλάω στο μάγουλο φιλικά και του λέω ξανά “καλό μεσημέρι”. Μου λέει “δεν εννοούσα αυτό, φιλί;” .Του λέω “δεν ξέρω τι εννοείς, καλό μεσημέρι” και γυρνάω να ανέβω τις σκάλες και να πάω πάνω στο στούντιο, που είναι οι φίλοι μου. Μου δίνει μια στον κώλο και μου λέει “δεν πειράζει”.

Ήμουν 15 χρονών. Το ήξερε. Με αυτή την ευκολία με παρενόχλησε, χωρίς δεύτερη σκέψη. Γιατί δε θα μιλούσα. Και όντως δε μίλησα, το είπα σαν μυστικό, λες και έφερα την ευθύνη του, σε δυο φίλες μου.

Σήμερα καμία μόνη».