Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψή τους έγινε στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν αρχικά οι δύο την ώρα που έκρυβαν σε υπαίθριο χώρο συσκευασία που περιείχε ναρκωτικές ουσίες. Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν, ενώ οι αστυνομικές αρχές εν συνεχεία πραγματοποίησαν έρευνα σε ΙΧΕ αυτοκίνητα, οικίες και αποθήκες οικιών κατά τη διάρκεια των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά εννιακόσια σαράντα έξι γραμμάρια κάνναβης, μικροποσότητα κοκαΐνης, εβδομήντα έξι δισκία αναβολικών σκευασμάτων, δεκαοκτώ φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων, το χρηματικό ποσό των 590 ευρώ, ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες, ένα πιστόλι κρότου με τον γεμιστήρα του, δύο ζυγαριές ακριβείας και δύο κινητά τηλέφωνα.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν δυο ακόμα ημεδαποί και κατασχέθηκαν δύο ΙΧΕ αυτοκίνητα ως μέσα διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ