Διαρρήκτης εισέβαλε σε ένα σούπερ μάρκετ στη Μαραθόπολη Μεσσηνίας, σπάζοντας με κλοτσιά τη γυάλινη πόρτα του καταστήματος, με αποτέλεσμα όμως να τραυματιστεί. Οι κηλίδες αίματος που είχε αφήσει πίσω του,  οδήγησε τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο νοσοκομείο όπου τον εντόπισαν ενώ του προσφέρονταν οι πρώτες βοήθειες.

Ο νεαρός αλλοδαπός, Πακιστανικής υπηκοότητας, δεν πτοήθηκε από την αιμορραγία, αλλά μπήκε στο εσωτερικό του καταστήματος και άνοιξε την ταμειακή μηχανή, από την οποία άρπαξε 150 ευρώ και στη συνέχεια, κατέφυγε στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας όπου συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα, έχοντας στις τσέπες του τα κλεμμένα χρήματα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.

Παράλληλα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και του τοπικού τμήματος, συνελήφθη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας ένας 23χρονος αλλοδαπός, ο οποίος λίγες ώρες πριν είχε διαρρήξει ένα σούπερ μάρκετ και έκλεψε χρήματα από τα ταμεία. Στην προανάκριση που διενήργησε το αστυνομικό τμήμα Γαργαλιάνων προέκυψε ότι ο 23χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και πλέον κατηγορείται για κλοπή και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.