Στην Προεδρική Φρουρά για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, μετέβη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου η οποία προηγουμένως συμμετείχε στη Δοξολογία για τον εορτασμό του νέου έτους στον Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Κατά την επίσκεψή της στην Προεδρική Φρουρά η κ. Σακελλαροπούλου δήλωσε:

«Με χαρά βρίσκομαι σήμερα ανάμεσά σας, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η τιμή και η ευθύνη που επωμίζεστε υπηρετώντας στην Προεδρική Φρουρά είναι μεγάλη και ο τρόπος που εκπληρώνετε τα καθήκοντά σας υποδειγματικός, προκαλώντας την εκτίμηση και τον θαυμασμό όλων μας», ανέφερε απευθυνόμενη στους Εύζωνες και τα στελέχη της Φρουράς και συνέχισε: «Περάσαμε μια δύσκολη χρονιά, με την πανδημία να δοκιμάζει τις αντοχές μας. Ελπίζω όμως ότι φέτος θα επιστρέψουμε, επιτέλους, στην κανονικότητα. Όπως επανειλημμένα έχω τονίσει, η τήρηση των μέτρων και ιδίως ο μαζικός εμβολιασμός είναι μονόδρομος για την ελευθερία μας.

Εύχομαι ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2022, με υγεία και δύναμη. Θερμές ευχές προς τις οικογένειες και τους οικείους σας».