Η τραγική ειρωνεία με τη μοιραία Ferrari και το τελευταίο τηλεφώνημα! Νέα βίντεο!

Η υπερπολυτελής Ferrari που οδηγούσε ο 45χρονος Τζώρτζης Μονογυιός, έπειτα από σφοδρή σύγκρουση πήρε φωτιά, με συνέπεια το θάνατο του 45χρονου αδελφού της βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.

Τραγική ειρωνεία; Ο 45χρονος είχε αγοράσει μόλις την προηγούμενη ημέρα το υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγη ώρα πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες το θύμα είχε αναπτύξει υπερβολική ταχύτητα και η Ferrari εξετράπη της πορείας της προς τα αριστερά στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή, σε απόσταση μερικών μέτρων από τη διασταύρωση της Παραλιακής με τη Λεωφόρο Βουλιαγμένης

Από την πρώτη εικόνα που έχουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, στο συμβάν δεν εμπλέκεται άλλο όχημα. Ωστόσο, ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα και εξετάζονται οι κάμερες της Τροχαίας στην περιοχή, προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα.

Σοκ προκαλεί βίντεο το οποίο καταγράφει τη  στιγμή που η Ferrari του 45χρονου έχει τυλιχθεί στις φλόγες και η σύζυγός του βγαίνει τρέχοντας να γλιτώσει. Αφού κάνει λίγα μέτρα, φαίνεται να καταρρέει στην άσφαλτο μπροστά από το όχημα.

πηγή βίντεο protothema.gr