Η Πανσέληνος, στο ζώδιο του Καρκίνου, ξεκινά την εβδομάδα αυτή, στις 18/1, όπου η αντίθεση της με τον Πλούτωνα, φέρνει έντονα χαρακτηριστικά μιας σκοτεινής πλευράς των γεγονότων. Έτσι το παρασκήνιο είναι πρωταγωνιστής των πραγμάτων, ενώ μία απώλεια ή μία πολύ δύσκολη κατάσταση ενός σημαντικού προσώπου στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα, θα στιγματίσει αυτή την περίοδο.

Αυτή η Πλουτώνια Πανσέληνος, θέλει να μεταμορφώσει, την υπόσταση μας, την πορεία μας. Θέλει να μας βγάλει από τα σκοτάδια και να αντιμετωπίσουμε ότι μας καταστρέφει. Ένας πόλεμος ενάντια των φόβων μας, αυτό είναι το μήνυμα αυτής της Πανσελήνου. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο του Καρκίνου, Αιγόκερω, Κριού, Ζυγού, είναι εκείνοι που θα νιώσουν πιο έντονα την παρουσία της.

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή η οικογένεια αλλά και η καριέρα σας, υπόκειται σε αλλαγές και μεταμορφωτικές καταστάσεις. Μία αλλαγή που να  περιμένετε στα επαγγελματικά σας, μέχρι τις αρχές του Μαρτίου θα ολοκληρωθεί. Αυτή η εβδομάδα θα γίνει ο προάγγελος αυτών των αλλαγών.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο τομέας που θα σας πιέσει αρκετά αυτή την εβδομάδα, είναι της καριέρας σας, όπου θα υπάρξουν πισωγυρίσματα σε καταστάσεις και εκνευρισμοί με πρόσωπα που αποτελούν τον κορμό του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος. Ίσως μάλιστα να έχετε μία βαθιά επιθυμία, να εκπαιδευτείτε σε κάτι, που θα σας ανοίξει την κοσμοθεωρία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του απέναντι από το δικό σας ζώδιο, βάζοντας μία ένταση στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις. Ο Ερμής ανάδρομος σε ένα συμβατό ζώδιο για σας, αυτό του Υδροχόου, θέλει μία προσοχή σε συμβόλαια και αποφάσεις που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Η Πανσέληνος στις 18/1, θα σας γεμίσει με ανασφάλειες, πάνω στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Πανσέληνος στις 18/1, στο δικό σας ζώδιο, σας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιλογές σας, και με τις πιο βαθιές επιθυμίες σας. Η αντίθεση του φεγγαριού με τον Πλούτωνα, γεννά σε σας του τρίτου δεκαημέρου, έντονες καταστάσεις, που πολλές φορές είναι δύσκολο να αντιμετωπίσετε.

ΛΕΩΝ

Για σας τα Λιοντάρια, η Πανσέληνος στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, θα σας δημιουργήσει μία ψυχική αναστάτωση, όπου δεν θα μπορέσετε να διαχειριστείτε εύκολα. Αυτές οι μέρες γενικότερα, είναι δύσκολες για σας, όπου έχετε και τον ανάδρομο Ερμή να αναστατώνει τις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο τομέας της εργασίας σας, είναι εκείνος που θα σας ταλαιπωρήσει, εφόσον ο ανάδρομος Ερμής, σας κάνει επιρρεπή σε λάθη και αναστατώσεις. Βέβαια θα είστε εκείνοι που θα έχετε τύχη στον αισθηματικό τομέα και σε κάθε νέα σας γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Η Πανσέληνος στις 18/1, ενεργοποιεί κάποιες καταστάσεις στην καριέρα σας, αλλά και επηρεάζει την κοινωνική σας εικόνα. Είναι μία περίοδος που σίγουρα δεν μπορείτε να είστε σίγουροι για το τι θα συμβεί, το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Βρίσκεστε σε μία περίοδο που οι εκνευρισμοί θα έχουν την τιμητική τους, ενώ θα πρέπει να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που έχουν τον οποιονδήποτε κίνδυνο. Να προσέξετε τις οικογενειακές αντιπαραθέσεις που δεν βγάζουν πουθενά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στο δικό σας ζώδιο, βρίσκεστε σε μία περίοδο που οι εντάσεις δεν θα σας λείψουν. Όσον αφορά την Πανσέληνο του Γενάρη, στις 18/1, έχετε πολλούς λόγους, να νιώθετε οικονομική και συναισθηματική ανασφάλεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Πανσέληνος απέναντι από το δικό σας ζώδιο, είναι εκείνη που θα πρωταγωνιστήσει στην ζωή σας αυτό το διάστημα. Θέλετε εδώ και τώρα να αλλάξετε, να ανανεωθείτε και να κλείσετε παλιά σας κεφάλαια στην προσωπική σας ζωή και όχι μόνο. Προσοχή σε συναισθηματικά παιχνίδια, που μπορεί να σας εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πραγματικά είναι όλα τα δύσκολα στραμμένα πάνω σας, μία πλανητική δυσαρμονία, με τον Ερμή ανάδρομο στο δικό σας ζώδιο, με μία αρκετά δυνατή Πανσέληνο που φωτίζει θέματα που αφορούν την υγεία σας, τα επαγγελματικά σας, αλλά και κάποιες σκοτεινές πτυχές της ζωής σας. Αντισταθείτε σε όλο αυτό με την θετική στάση σας απέναντι στις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή η Πανσέληνος, είναι μία ευκαιρία για να ξεδιαλύνετε το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής, να προχωρήσετε μπροστά, μετά από μία πολύ αναγκαία κάθαρση. Βρίσκεστε λοιπόν σε μία σπουδαία χρονική στιγμή, που θα σας φέρει νέα πνοή σε κάθε σας επιδίωξη.