Μετά την ανακοίνωση για τη Macan, σειρά παίρνει και η Panamera, στην προσπάθεια που έχει ξεκινήσει η Porsche για τον εξηλεκτρισμό των μοντέλων της.

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, ανακοίνωσε ακόμη, ότι τα 718 Boxster και Cayman θα αντικατασταθούν από ηλεκτρικά σπορ αυτοκίνητα και η μόνη παρηγοριά πλέον για τους παραδοσιακούς οδηγούς, είναι η καθυστέρηση στην αλλαγή της 911. Η ηλεκτρική 911, είναι κάτι που όπως όλα δείχνουν δε θα μας απασχολήσει στο άμεσο μέλλον και θα δούμε την πορεία των όποιων εξελίξεων αφορούν στο εμβληματικό μοντέλο, τουλάχιστον μετά από μια δεκαετία.

Αντίθετα όμως, η Cayenne στην τέταρτη γενιά της και η Panamera στην τρίτη, θα είναι εξολοκλήρου ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Η Cayenne, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο τελευταίο της στάδιο δοκιμών για μία τελευταία ανανέωση, ενώ το δεύτερο facelift της Panamera αναμένεται να παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2023. Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από την είδηση αυτή της προετοιμασίας για μία ακόμα ανανέωση της Panamera, είναι πως το μοντέλο θα παραμείνει στην αγορά με τη νέα του μορφή έως το 2025.

220111121705_POrsche-Panamera-Facelift-before-Electrification-1