Αυτές οι μέρες είναι πλούσιες, σε γεγονότα και ανατροπές.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν μετακινήσεις πλανητών, όπου πρώτη στην κατάταξη, είναι του Άρη. Η νέα του θέση θα είναι στο ζώδιο του Αιγόκερω, όπου είναι πολύ καλή για την φύση του Άρη, θα βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας, αλλά και να έχουμε πιο σαφείς απόψεις πάνω στα θέματα που μας απασχολούν. Την Πέμπτη, ο Ερμής εφόσον οπισθοδρομεί, μπαίνει στο ζώδιο του Αιγόκερω και το Σαββατοκύριακο η σύνοδος του με τον σκοτεινό πλανήτη Πλούτωνα, μας βγάζει την τάση, να μπαίνουμε σε βαθιά νερά του υποσυνειδήτου μας και να ψάχνουμε τις αιτίες μιας κατάστασης.

ΚΡΙΟΣ

Αυτή την περίοδο θα υπάρξουν πολλά γεγονότα και καταστάσεις που θα σας απασχολήσουν, με έντονο τρόπο. Η πολυαστρία στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, θα σας δημιουργήσει αρχηγικές τάσεις, όχι πάντα με καλά αποτελέσματα. Χειριστείτε τα πράγματα με συνέπεια, αλλά και [ήρεμη] δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Για σας τους Ταύρους, οι μέρες αυτές δεν θα είναι αδιάφορες και μάλιστα θα έχετε την δυνατότητα να τακτοποιήσετε πολλά θέματα σας. Είστε γεμάτοι ενέργεια, αλλά και με την βοήθεια της ορθής πορείας της Αφροδίτης στο τέλος της εβδομάδας, θα έχετε πολύ καλή πορεία σε ένα προσωπικό σας θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουρα η πολυαστρία στο όγδοο ηλιακό σας σπίτι, είναι μία δύσκολη και επίπονη διαδικασία, που κρύβει και μία έντονη εσωτερικότητα. Είναι η στιγμή που πρέπει να δείτε τα λάθη σας, αλλά και να φροντίσετε τα σταθερά της ζωής σας, χρήματα και συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Για σας τους Καρκίνους, η εβδομάδα αυτή σας παραπέμπει σε ένα νέο κύκλο των προσωπικών σας σχέσεων. Απλά θα πω, ότι θα ανακατευτεί και πάλι η τράπουλα, θα υπάρξουν νέα δεδομένα και θα βρεθείτε σε μία κατάσταση, που το λιγότερο, θα νιώσετε άβολα.

ΛΕΩΝ

Κουραστική αυτή η εβδομάδα για σας, όπου θα καταλάβετε αμέσως, ότι έχετε να διεκπεραιώσετε υποθέσεις από το παρελθόν και θα βρεθείτε σε μία εγρήγορση καταστάσεων, αρκετά έντονων. Η εργασία σας θα έχει τον πρωταρχικό ρόλο και θα σας απορροφήσει σχεδόν ολοκληρωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πολυαστρία σε ένα πολύ ευνοϊκό ζώδιο προς εσάς, τον Αιγόκερω, θα σας φέρει πολύ χαρούμενα γεγονότα και όχι μόνο. Βρίσκεστε σε μία ανοδική πορεία, σε κάθε νέο ξεκίνημα, όπου θα έχει την υπογραφή της εξέλιξης σας.

ΖΥΓΟΣ

Από αυτή την εβδομάδα, θα νιώσετε έντονα την ανατροπή, να κυριεύει εσάς και γενικότερα τα θέματα που σας απασχολούν. Ένα ακίνητο και οι σχέσεις σας με τους άλλους, τρίζουν από κάποιες κακές επιρροές, που ενώ τις γνωρίζατε, μάλλον δεν έγινε καλή διαχείριση, από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραγωγική και ενδιαφέρουσα η εβδομάδα αυτή για σας. Η πολυαστρία στο ζώδιο του Αιγόκερω, με ένα απόλυτα έντονο Σαββατοκύριακο, όπου θα επαναφέρει πρόσωπα και καταστάσεις στην καθημερινότητα σας, θα αποτελέσει σταθμό αυτής της περιόδου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Στο ξεκίνημα αυτής της εβδομάδας, θα υπάρξει η μετακίνηση του Άρη, από το δικό σας ζώδιο, στο ζώδιο του Αιγόκερω, που αυτό σημαίνει ότι ενεργοποιούνται οι ανάγκες σας, τόσο οι υλικές, όσο και οι συναισθηματικές. Και επειδή η Αφροδίτη και ο Ερμής, θα βρεθούν σε αυτές σας τις σκέψεις και επιθυμίες, θα έχετε μία πολύ πλούσια στιγμή γεγονότων, που μάλλον θα σας αποπροσανατολίσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δίκαια θα είστε αυτή την εβδομάδα οι πιο πολυσυζητημένοι του ζωδιακού. Άρης, Αφροδίτη και Ερμής, θα βρεθούν στα δικά σας εδάφη και θα σας δώσουν μία έντονη ενέργεια σε θέματα προσωπικά και κοινωνικά. Σκέψεις για το παρελθόν σας, αλλά και αρκετή δόση νέου αέρα, θα έχουν την τιμητική τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για σας τους Υδροχόους, η περίοδος αυτή είναι και πολύπλοκη και αρκετά κουραστική. Η πολυαστρία στο δωδέκατο ηλιακό σας σπίτι, δημιουργεί μεγάλη ένταση σε εργασιακές υποθέσεις, σε θέματα υγείας, αλλά και ανοίγει τον χώρο, να εισβάλουν οι κρυφοί εχθροί σας και να δράσουν ανενόχλητοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενεργοποιούνται και πάλι τα παλιά σας σχέδια, κτίζετε πάνω σε θεμέλια που είχατε αφήσει πριν καιρό, αλλά και πρόσωπα από το παρελθόν, θα αρχίσουν να μπαίνουν και πάλι στην ζωή σας. Είναι η εβδομάδα των επανασυνδέσεων και τα συγχωροχάρτια θα δοθούν, εφόσον το επιθυμούν και οι δύο πλευρές.