Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 37χρονος ιερέας, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό ανήλικης στα Πατήσια.

Αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό, καθώς φέρεται να ζητούσε από το ανήλικο κορίτσι φωτογραφίες.

Στο μεταξύ, σοκ προκαλούν οι νέες καταγγελίες για τον ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια.

Η μητέρα μιας 18χρονης, η οποία σύμφωνα με την αστυνομία, είπε ότι ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής TLive του Alpha, στην αστυνομία κατέθεσε μια 18χρονη κοπέλα, με την οποία ο ιερέας έμενε πολλές ώρες μόνος του στο σπίτι του, καθώς η σύζυγός του απουσίαζε και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του ήταν στο σχολείο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα, όσο διάστημα εκείνος βρισκόταν υπό παρακολούθηση μετά την πρώτη καταγγελία. Η κοπέλα φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με τον ιερέα από τότε που ήταν 15,5 ετών και ότι αυτό γινόταν με τη θέλησή της, κάτι που δεν ισχύει νομικά καθώς πρόκειται για ανήλικη.

Η 18χρονη είχε γνωρίσει τον ιερέα στο κατηχητικό και εκείνος φέρεται να της είχε ζητήσει να εργαστεί ως μπέιμπι σίτερ στο σπίτι του, ενώ φέρεται να πήγαινε διακοπές με οικογένειά του τα καλοκαίρια.
Η μητέρα του κοριτσιού που κατέθεσε στην αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν σοκαρισμένη και φέρεται να είπε πως δεν γνώριζε τίποτα, λέγοντας πως ο ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της, ζητώντας την παραδειγματική του τιμωρία.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο κινητό της 18χρονης βρέθηκαν άσεμνες φωτογραφίες του ιερέα αλλά και ακατάλληλο υλικό.

Βιασμός ανήλικης: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα
Υπενθυμίζεται πως μετά το σάλο που προκάλεσε χθες (Δευτέρα 25/1) σε τηλεοπτικές εκπομπές, ο δικηγόρος του 37χρονου Ανδρέας Θεοδωρόπουλος παραιτήθηκε από τα καθήκοντα της υπεράσπισης το βράδυ της Δευτέρας. Σημειώνεται πως ο δικηγόρος είχε δηλώσει πως αν ο ιερέας αποδεικνυόταν ένοχος για το βιασμό της ανήλικης, θα παραιτούνταν.

Η δήλωση του δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου:

«Ως ποινικολόγος επί σειρά ετών και ιδίως δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, πολλών ποινικών υποθέσεων, έχοντας υπόψιν μου τις νέες σοβαρές καταγγελίες και τα νεότερα σοβαρά στοιχεία που προέκυψαν από το μεσημέρι της 24ης Ιανουαρίου για την υπόθεση του εντολέως μου Ιερέα που κατηγορείται για βιασμό (άρθρο 336 Π.Κ), γενετήσιες πράξεις με ανήλικο 14- 15 κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου συμπληρώνοντας τα 14-15 έτη κατ’ εξακολούθηση και πορνογραφία ανηλίκων (προμήθεια, κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας).