Η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διοργανώνει την Υβριδική Επιστημονική Ημερίδα με θέμα “Οξυγόνο και Οξυγονοθεραπεία”, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου, ώρα 12:00μ., στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κλινικής ΙΑΣΩ (Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι).

Στην Ημερίδα θα συμμετέχουν με εισηγήσεις, Συνεργάτες Ιατροί από τη ΜΕΘ του ΙΑΣΩ Γενική Κλινική. Σκοπός της Ημερίδας είναι η ανάδειξη των σημαντικών εξελίξεων, καθώς και η περαιτέρω ενημέρωση του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού γύρω από επίκαιρα θέματα που αφορούν στο Oξυγόνο και την Οξυγονοθεραπεία.

Η Ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους Επαγγελματίες Υγείας που εμπλέκονται στη φροντίδα ασθενών και όχι μόνο, ενώ  η συμμετοχή και παρακολούθηση είναι δωρεάν.

Επιστημονικά Υπεύθυνος είναι ο κ. Γεώργιος Ι. Μπαλτόπουλος, Ομότιμος Καθηγητής Εντατικολογίας, Τμήμα Νοσηλευτικής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος Ινστιτούτου Μελέτης Βαριάς Νόσου.

Η Επιστημονική Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υβριδικά με φυσική παρουσία, καθώς και μέσω “Live Streaming”.

Δείτε  live το Συνέδριο

Για τη δια ζώσης παρακολούθηση, βάσει των τελευταίων μέτρων του Υπουργείου Υγείας και των υγειονομικών πρωτοκόλλων, θα είναι περιορισμένος ο αριθμός των συμμετεχόντων στην Αίθουσα Εκδηλώσεων και θα τηρείται σειρά προτεραιότητας με την επίδειξη του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού.