Ο Αλέξης Τσίπρας θέλει να μονοπωλήσει το αντιπολιτευτικό «σφυροκόπημα» επί του συνόλου της κυβερνητικής τριετούς σχεδόν δράσης, με αποκορύφωμα την πανδημία, την οικονομία, την εισαγόμενη ακρίβεια και φυσικά το  χιονιά, εκμεταλλευόμενος την αναγκαστική απουσία από την «μάχη» στην Βουλή του αντιπάλου που σήμερα φοβάται περισσότερο. Του Νίκου Ανδρουλάκη…

Ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ με την σειρά του λογικώς ποιών, έσπευσε να δηλώσει, αφού δεν γινόταν αλλιώς, με τις βολές του ΣΥΡΙΖΑ ότι… φλερτάρει με την κυβέρνηση, ότι θα υπερψηφίσει την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ «επειδή αξιολογεί αρνητικά την αναποτελεσματική κυβέρνηση Μητσοτάκη», χωρίς όμως «να μπαίνει και στα παιγνίδια του κ. Τσίπρα που αναζητώντας σωσίβιο για τον εαυτό του, δίνει σωσίβιο και στον κ. Μητσοτάκη…».

Και «κάρφωσε» πολύ έντονα τον κ. Τσίπρα, λέγοντας ότι « την μια ζητάει εκλογές, και από την άλλη το βράδυ της Κυριακής θα έχουμε μια κυβέρνηση Μητσοτάκη που θα έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης!  Μήπως τελικά ο κ. Τσίπρας δεν θέλει εκλογές για τους δικούς του λόγους;».

πηγή iefimerida.gr